Lifestyle

Crea bea’s ontdekt: Laura, Daniëlle, Gianna & Natascha

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje in het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken wilden delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben?

Deze meiden kunnen ontzettend goed tekenen en zijn er dan ook druk mee bezig. Ze willen graag hun kunstwerken met jou delen om jou te inspireren ook de crea bea uit te gaan hangen. Iedereen heeft een creatieve kant en een verborgen talent. Pak dus je potlood en ga op zoek naar jouw talent. Remember: oefening baart kunst.

Laura

Laura’s hobby is fotograferen. Ze heeft in 2010 meegedaan aan een fotowedstrijd van National Geographic en heeft deze wedstrijd zelfs gewonnen in de categorie landschap.

Laura

Laura

Laura

Laura
Dit is de winnende foto.

Voor meer foto's van Laura kun je altijd haar Flickr en Tumblr pagina in de gaten houden. Ze haalt zelf haar inspiratie ook veel van Flickr af.

Onderstaande tekeningen zijn van Daniëlle.

Danielle

Danielle

Danielle

Danielle

Daniëlle tekent vooral portretten zoals je kunt zien. Ze wil haar tekeningen zo realistisch mogelijk maken. Ze is begonnen met het na tekenen van bekende mensen zoals actrices en modellen. Daarna is zij haar vriendinnen gaan tekenen en gaf ze de tekeningen vervolgens mee als cadeau aan haar vriendinnen. Ze vindt het erg leuk om haar werken weg te geven. Met die gedachte heeft ze dan ook een winkel geopend op Etsy. Ze verkoopt hier portretten op aanvraag. Ook maakt ze geboortekaartjes op aanvraag waarin zij het portret van het pasgeboren kind verwerkt.

Gianna

Dit zijn de foto's van Gianna. Haar passie voor fotograferen is tijdens haar tijd op de middelbare school ontstaan toen ze het vak fotografie erbij had gekozen. Ze haalt haar inspiratie uit de dingen de ze mooi vindt of waar ze van kan genieten zoals wandelen in het bos. Gianna vindt het vooral leuk om foto’s van de natuur en dieren te maken.

Gianna

Gianna

Gianna

Onderstaande tekeningen zijn van Natascha.

Natascha

Natascha's grootste passie is tekenen. Ze is erg creatief en dit was al op de basisschool te merken, daar was knutselen namelijk al haar lievelingsvak. Ze heeft deze creativiteit van haar moeder. Haar moeder schildert en heeft haar geïnspireerd om ook creatief bezig te zijn. Ze kan dan ook samen met haar moeder de hele dag lekker bezig zijn. Haar moeder dus met schilderen en Natascha met tekenen. Natascha tekent ook op aanvraag portretten.

Natascha
Deze tekening heeft Natascha op aanvraag getekend. Het is een pony van een meisje dat zij kent.

Natascha
Deze tekening is erg speciaal. Ze heeft dit portret op aanvraag getekend. De man van de tekening is overleden aan kanker. Op de tekening was de man al erg ziek.

Natasvha

Wil jij net als deze meiden met jouw tekening/ schilderij of kunstwerk op Girlscene.nl? Dat kan! Stuur foto's van jouw mooiste creaties, maar ook informatie van waar je passie vandaan komt en wat je inspireert naar info@girlscene.nl o.v.v. 'Inspiratie talent'. Wie weet zie jij jouw kunstwerken terug op Girlscene!

Wat vind jij van de verschillende tekeningen?

Met dank aan Laura, Daniëlle, Gianna & Natascha