Beauty

Lovely nagellak van Deborah Lippmann

Kennen jullie de nagellak van Deborah Lippmann al? Het merk is vernoemd naar Deborah zelf en is uitgegroeid tot een wereldwijd imperium. Zo heeft ze bijvoorbeeld al een samenwerking gehad met Mariah Carey en Mary J Blige. Girlscene mag nu de onlangs gelanceerde nagellak van Deborah Lippmann reviewen & wij hebben een speciale kortingscode waarmee jij de lakjes met 15% korting kunt aanschaffen. Lees snel verder!

De nagellak van Deborah Lippmann belooft snel droog te zijn en lang te blijven zitten. Ik ben benieuwd naar het resultaat! De nagellak is vrij van formaldehyde, tolueen en dibutylflaat en is gemaakt van de beste ingediënten. Daardoor is de nagellak ook nog eens verzorgend voor de nagels. Dankzij biotine, groene thee en het Aucoumea Klaineana extract (een natuurlijk hars uit West-Afrikaanse bomen) worden de nagels versterkt en gehydrateerd. Daarnaast stimuleren deze ingrediënten ook de groei van je nagels!

Dit zijn de drie lakjes van de nieuwe 'Staccato' collectie. In de nagellak zitten donkere spikkeltjes verwerkt.

Deborah Lippman

Het eerste wat mij opvalt is het mooie design van de potjes!

Ik begin met de roze kleur: 'I’m Not Edible'.
Deborah Lippman

Deborah Lippman

Het resultaat na twee lagen:
Deborah Lippman

♥ Wat vind ik?
De nagellak dekt het mooiste na twee lagen. Je ziet dat er dan wel een paar spikkels onder de lak verdwijnen, maar dit vind ik juist wel een leuk effect geven. De basiskleur van de lak is lichtroze. De spikkeltjes die in de nagellak verwerkt zijn, zijn mat en glitteren niet. De nagellak is al binnen enkele seconden droog, dit is echt super fijn! De lak is precies hetzelfde op de nagels als in het potje.

Rockin 'Robbin
Nagellak

Nagellak

Het resultaat na twee lagen:
Nagellak

♥ Wat vind ik?
Ook deze variant van de nagellak vind ik erg leuk! De basiskleur van deze lak is mintgroen. Ook deze kleur dekt het mooist na twee lagen. Het is een erg leuk kleurtje voor de zomerdagen! De lak is lekker snel droog en wijkt niet af van de kleur uit het potje.

Polka Dots and Moon Beams
Nagellak

Nagellak

Het resultaat na twee lagen:
Nagellak

♥ Wat vind ik?
Dit is een lichte variant van de nagellak. Ik vind dit ook een erg mooie kleur! Het fijne aan de lakjes is dat ze inderdaad erg snel drogen! Je kunt dus meteen weer dingetjes doen met je handen. Handig voor de meiden die net als ik – Petra – geen geduld hebben om hun nagels op te laten drogen. Het kwastje werkt ook erg fijn, je kunt er gemakkelijk de nagels mee lakken.

Nagellak

De nagellak kost € 19,99, helaas wat aan de dure kant, maar er is speciaal voor Girlscene een kortingscode ontwikkeld waarmee je 15% korting krijgt! Bestel de nagellak bij Boozyshop hier en vul de actiecode 'Girlscene01' in om de korting te ontvangen. Ook krijg je bij de bestelling bovenstaande teenspreiders opgestuurd, helemaal gratis!

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Deborah Lippmann en welke kleur is jouw favoriet?