Fashion

Nieuwe lente/zomercollectie van Pepe Jeans London

Pepe Jeans London heeft voor deze lente en aankomende zomer een nieuwe kledingcollectie. We zien een explosie van opvallende prints, maar ook verschillende zachte kleuren worden gecombineerd. Voor iedereen zit er dus wat leuks tussen! Kijk snel verder voor de beelden van de collectie en wat Danique vindt van de broek die ze draagt.

In de collectie zien we twee verschillende stijlen: een lieflijke stijl en een stoere kledingstijl. In de eerste stijl zien we veel op bohemian geïnspireerde kleding. Dat houdt in: veel prints in zachte tinten, lange jurken en maxi rokken, maar ook oversized shirts, korte shorts en bikini's mogen niet ontbreken in deze lijn.

Houd je meer van stoer? Ook dan is de nieuwe collectie van Pepe Jeans London wat voor jou! Je vindt hier skinny jeans met metallic details, ruimvallende tanktops, broeken met drukke prints en T-shirts versiert met tekst. 

Bekijk hier een aantal van de campagnebeelden:

pepe jeanspepe jeanspepe jeans

Een deel van de kleding:

pepe jeans
Prijs: €65,00

pepe jeans
Prijs: €95,00

pepe jeans

 

Prijs: €35,00

pepe jeans

Prijs: €65,00

pepe jeans
Prijs: €99,00

pepe jeans
Prijs: €120,00

pepe jeans
Prijs: €30,00

pepe jeans
Prijs: €60,00

pepe jeans
Prijs: €85,00

Danique draagt hier één van de nieuwe broeken van Pepe Jeans London. Het model heet Pixie en de prijs is €95,00.

pepe jeanspepe jeanspepe jeanspepe jeans

Wat vindt Danique:
'Ik heb nooit eerder een broek van Pepe Jeans gedragen of gekocht, dus dit was mijn Pepe ontgroening… En ik kan je vertellen dat de jeans van Pepe zeker een aan te raden broek is! Hij is lekker stretchy, diepzwart van kleur en ultra zacht. Vooral over het zachte gedeelte ben ik erg over te spreken, ik heb nooit eerder een broek gehad die zo zacht aan de huid voelt. Verder heeft hij geen zakken aan de voorkant, maar wel aan de achterkant. Ergens vind ik dat wel fijn, omdat ik a) nooit iets in mijn broekzak heb en b) geen gekreukeld zakje heb dat je steeds moet goed trekken. Kortom: een heerlijke broek die zijn prijs zeker waard is!'

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Pepe Jeans?