Fashion

H&M komt met Conscious Exclusive Collectie

Opgelet meiden! Over twee weken is het weer tijd om naar de H&M te sprinten. Dit keer niet voor een designer samenwerking, maar om items uit de nieuwe Conscious Exclusive collectie te bemachtigen. En wij kunnen je alvast vertellen, die collectie is fi-fa-fabulous! 

De Conscious Exclusive-collectie staat in het teken van Hollywood-glamour. Het is een collectie vol met glamourous jurkjes en pakken, gemaakt van duurzamere materialen. De materialen die gebruikt zijn, zijn bijvoorbeeld van biologisch katoen, gerecycled polyester, gerecycled polyamide en Tencel.

We zouden een boekwerk over de collectie kunnen schrijven, maar foto's zeggen meer dan woorden.. En foto's hebben we! 

Kijk mee..

 

Ben jij net als wij razend enthousiast? We hebben helaas nog geen prijzen, maar de collectie ligt vanaf donderdag 4 april in 140 H&M winkels wereldwijd en zal ook online verkocht worden! Overigens is er ook een mooie collectie voor mannen.

Op onze wishlist? Alles? De zwarte jumpsuit, de kanten jurk, het roze ballonjurkje, de zwarte jurk met kant, de baljurk met groen tule… Naar welke gelegenheden we het allemaal aan moeten trekken weten we nog niet, maar dat is van latere zorg!

Wat staat er op jouw wishlist?