News

Gossip Girl(scene) week 12

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Selena Gomez heeft Justin Bieber aan het huilen gemaakt.. Niet zo gek natuurlijk, als je je bedenkt hoe vaak het inmiddels aan-en-uit is geweest tussen de twee, natuurlijk zal er een moment geweest zijn dat Selena Justin aan het huilen heeft gemaakt. Maar om het Selena te horen zeggen is… Best hilarisch!

Selena was deze week te gast bij David Letterman en David vertelde Selena dat toen Justin de laatste keer bij hem in de show was, hij hem aan het huilen had gemaakt. Selena stelde hem gerust en zei "That makes two of us". Natuurlijk zorgde dit voor woedende reacties van Bieber's fans…


Het was maandag weer een spannende dag voor La Lohan. Lindsay werd weer eens in de rechtbank verwacht. Natuurlijk kwam ze 48 minuten te laat, omdat ze twee vluchten van New York naar LA gemist had.

Toch kwam Lindsay er nog goed vanaf, de celstraf die geeist werd, is haar niet opgelegd. Lindsay moet verplicht drie maanden naar een besloten afkickkliniek en de rechter gaf haar nog een advies, kruip niet achter het stuur… Wij beginnen de hoop op een wederopstanding van Lindsay een klein beetje te verliezen.

Harry Styles zou een klein beetje balen van zijn kortstondige relatie met Taylor Swift. Sinds het over is tussen de twee heeft Taylor meerdere keren toespelingen gemaakt naar Harry in nummers en hij weet niet wat hij nog meer kan verwachten. 

Een vriend van Harry vertelt dat het einde van de relatie niet zo netjes was, maar dat Harry van begin af aan gezegd heeft niet te hard van stapel te willen lopen. Volgens dezelfde vriend baalt Harry verschrikkelijk, maar zou hij zich nooit tot Taylor's niveau verlagen…

Hilary Duff is de naald van de tatoeëerder niet vreemd, ze heeft meerdere (kleine) tatoeages op haar lichaam. Afgelopen weekend liet ze samen met een vriendinnetje een nieuwe tatoeage zetten, een klein rood hartje op haar pols. Wat vinden jullie van het kleine rode hartje?

Kun jij ook niet wachten op nieuwe muziek van Miley Cyrus? Het nieuwe album laat nu wel heeeeeeel lang op zich wachten, we worden er een beetje ongeduldig van! Gelukkig komt op 23 april het album van Will.i.am uit en daarop is een nummer te horen in samenwerking met Miley!

Dit werd bevestigd door Miley's moeder Tish, ze vertelde op Twitter dat het nummer Fall Down heet. Even later twitterde Miley zelf ook #Falldown. Wij zijn heel erg benieuwd naar de samenwerking tussen Will.i.am en Miley, is het al bijna 23 april? Het is vandaag 23 maart, dus het antwoord is: NEE! Nog 31 dagen! OMG!

jwoww

Shocking! In plaats van de gebruikelijke tequila shots, drinken Snooki en Jwoww…. borstmelk! De BFF's namen, samen met hun vriendjes Jionni La Valle en Roger Mathews, voor een aflevering shots van Snooki's borstmelk. Roger weet erover te zeggen dat er veel klontjes inzitten en Snooki zegt dat het gewoonweg ranzig is. Tsjaa.. misschien toch maar bij de alcohol houden?

Aww.. Onze favoriete acteur Ryan Gosling last een acteerpauze in. 'Door het vele acteerwerk ben ik de focus kwijtgeraakt. Ik heb de laatste jaren zoveel gedaan', aldus mr. Gosling.  Maar, voordat we afscheid van hem moeten nemen, kunnen we hem binnenkort nog bewonderen in de nieuwe film The Place Beyond the Pines.

Bron beeld: Reporters, Twitter, Instagram

Bron: Ohnotheydidn't, Twitter, Facebook & Nu.nl, Just Jared