Lifestyle

Hot or not? De nieuwe Beyoncé

Dit is het jaar van Beyoncé. Na fantastische optredens tijdens de inauguratie van President Obama en de Super Bowl en een documentaire waar heel de wereld over sprak, gaat Beyoncé's wereld tournee bijna van start en komt er ook een nieuw album. Wow. En gister plaatste Queen B een nieuw nummer op haar officiële Tumblr-pagina.

Het nieuwe nummer 'Bow Down / I Been On' is geen ballad à la Halo en geen powersong in de trend van Single Girls. Het nummer luistert als een mash-up. Het eerste nummer 'Bow Down' is R&B/Urban en 'I Been On' is een rap. Dit alles is geproduceerd door Hit-Boy (hij werkte eerder onder andere samen met Kanye West en Jay-Z).

In het nummer zingt B onder andere dat ze uit H-Town (Houston) komt en dat ze 'took some time to live my life, don't think I'm just his little wife' (ik heb de tijd genomen om mijn leven te leven, maar denk niet dat ik alleen zijn vrouwtje ben).

Beyoncé plaatste het nummer overigens zonder tekst en uitleg. Of het nummer op Beyoncé's nieuwe album zal staan is dus ook nog maar de vraag.

Wij moeten nog een klein beetje wennen aan dit nummer, maar wat vinden jullie er van? Hot or Not?

Bron: Tumblr Beyoncé