Beauty

Essie Sleek stick collection 2013

Wij meiden zijn gek op make-up en nagellakjes. Zelf vind ik -Petra- het altijd super leuk om weer eens wat nieuws uit te proberen. Zo hebben jullie mij al eerder aan de slag zien gaan met heel veel nagellak en nail art. En vandaag ga ik weer aan de slag met mijn nagels en mag ik de nieuwe nagelstickers van Essie proberen! Lees snel verder om de verschillende stickers te bewonderen.

Ik heb al eerder nagelstickers getest, namelijk die van Sephora. Dus ik wist al een beetje hoe je de nagelstickers het beste kunt aanbrengen. Lees hier de review van de Sephora nagelstickers. Ik vond het super makkelijk om de nagelstickers aan te brengen, dus ik was erg benieuwd of die van Essie ook zo gemakkelijk gaan! Hieronder zie je de verschillende nagelstickers:

Essie

Love to love you
Essie

Deze stickers zijn beschreven met allerlei lieve woordjes. Het doet me denken aan de Weekly Journal van The New Black. In tegenstelling tot de Weekly Journal zijn deze nagelstickers toch wel iets makkelijker om aan te brengen!

Dit is wat er in de verpakking zit:
Essie
Hoe fijn: er zit zelfs een nagelvijl bij! Ook zit er een duidelijke beschrijving bij hoe je de nagelstickers moet opplakken.

Essie
 
Het resultaat:
Essie

♥ Wat vind ik?
Ik vind de nagelstickers erg makkelijk om aan te brengen. Je moet er allereerst voor zorgen dat je nagels schoon zijn en dat er ook geen nagellak meer op je nagels zit. Daarna kies je de juiste maat voor de nagels en dan trek je het beschermende laagje van de sticker. Druk de sticker vervolgens stevig aan op de onderkant van de nagels en veeg met je vingers naar boven over de sticker heen, zodat je alle vouwen eruit kunt vegen. Als de sticker mooi zit, vouw je de overtollige sticker naar achter onder de nagel en vijl het stukje af. Je kunt de sticker het beste naar achter afvijlen, zo beschadig je de sticker niet. Voor een mooi resultaat kun je er nog een glanzende topcoat overheen lakken. Ook blijven de nagelstickers zo langer mooi.

Het enige wat misschien moeilijk is, is om de juiste maat van de stickers te vinden voor je nagels. Ik heb erg kleine nagels, maar er zijn niet zo heel veel kleine stickers. Dat vind ik wel jammer. Je zou eventueel de sticker nog op maat kunnen maken door er met een nagelriempennetje langs te gaan. Deze had ik helaas niet bij de hand, dus vandaar dat sommige stickers misschien niet perfect op mijn nagels passen.

Croc'n chic
Essie

Dit zijn stickers met krokoprint en een subtiele goudglans.

Essie

Het resultaat:Essie

♥ Wat vind ik?
Ik vind deze stickers nog makkelijker om aan te brengen dan de vorige nagelstickers. Dit komt omdat deze stickers wat dunner aanvoelen. Je kunt ze dan ook een stuk makkelijker afvijlen.

A to zebra
Essie

Dit zijn nagelstickers met een zebraprint in de kleuren brons en donkerbruin.

Essie

Het resultaat:
Essie

♥ Wat vind ik?
Deze stickers zijn weer iets dikker en daardoor ook weer iets lastiger om aan te brengen. Het afvijlen is best lastig hierdoor. In tegenstelling tot de andere nagelstickers, ging bij deze stickers het vijlen niet zo mooi. Hij scheurde snel naar voren af in plaats van naar achter. Ook doordat de nagelstickers wat donkerder zijn, zie je elk foutje extra goed. Verder vind ik het wel prachtige stickers, ze zien er erg chic uit! Misschien is het ook een kwestie van goed oefenen met de nagelstickers ;-).

So haute!
Essie

Met deze nagelstickers val je zeker op! Het zijn felle oranje stickers met goudkleurige bolletjes. Met deze nagelstickers ben je al helemaal klaar voor de zomer!

Essie

Het resultaat:
Essie

♥ Wat vind ik?
Ik vind deze stickers erg leuk! Ook gaat het afvijlen van de overige stickers gelukkig een stuk beter dan bij de vorige nagelsticker. Ze zijn erg makkelijk om aan te brengen.

Stickers and stones
Essie

Met deze nagelstickers ben je op en top glamour! De gladgeslepen steentjes zorgen voor een 3D textuur.

Essie

Het resultaat:
Essie

♥ Wat vind ik?
Bij deze stickers duurt het iets langer om alle vouwen uit de sticker te krijgen. Maar het resultaat mag er zijn! Binnen een handomdraai heb je super mooie nagels! Bij het afvijlen moet je wel voorzichtig doen met de steentjes.

♥ De voordelen
De stickers zijn heel erg makkelijk om aan te brengen! Je kunt ze ook rustig nog een keer opnieuw plakken als je de sticker per ongeluk niet in één keer goed hebt geplakt. Verder vind ik het ook super handig dat er een nagelvijl bij zit!

Ook blijven de stickers lang zitten. Na een week heb ik ze eraf gehaald omdat ik het printje zat was, maar de stickers zaten nog steeds mooi. Dit komt natuurlijk ook doordat je er nog een topcoat overheen doet. Nog een ander groot voordeel is dat je de stickers ook heel makkelijk weer van je nagels krijgt. Je hebt er niet eens nagellakremover voor nodig!

♥ De nadelen
Het enige nadeel vind ik dat je nagels er niet zo heel mooi meer uitzien als je de stickers eraf hebt gehaald. Ik zag dat mijn nagels toch een beetje beschadigd waren en dat er veel plakresten achter bleven. Ik heb geprobeerd om de plakresten met nagellakremover eraf te halen, dit hielp wel een beetje maar niet alles was weg. Toch weegt dit enige nadeel niet op tegen de voordelen als je het mij vraagt.

De stickers zijn verkrijgbaar bij DA en Etos voor € 9,99.

Wat vind jij van de nieuwe nagelstickers van Essie?

Must reads 👀