Lifestyle

Geef je eigen boek uit via Mijnchicklit.nl!

Houd jij van schrijven en droom jij ervan om een eigen boek uit te brengen? Dan is dit jouw kans, want Chicklit.nl maakt het nu mogelijk om je eigen boek uit te geven via Mijnchicklit.nl! Je kunt ook meedoen aan de schrijfwedstrijd, dan maak je namelijk kans op een promotiepakket voor je boek. Klinkt dit als een droom voor jou? Lees dan snel verder wat je moet doen om jouw droom werkelijkheid te laten worden!

Lezen
Bron: Tumblr

Chicklit.nl bestaat 10 jaar! Al 10 jaar lang kunnen de liefhebbers van (chicklit)boeken en films op deze heerlijke site hun hart ophalen.. Om hun tiende verjaardag te vieren wordt de site nu uitgebreid met een nieuw platform, waardoor het mogelijk wordt om je eigen boek uit te geven! Vanaf nu kun je dus heel gemakkelijk jouw droom werkelijkheid laten worden. Is dit niet super leuk dames?

Via Mijnchicklit.nl kun je als beginnend schrijver dus worden geholpen bij het realiseren van een eigen boek. Dit gebeurt zonder contract en zonder al te veel gedoe! Je wordt ondersteund bij het schrijven, opmaken en het publiceren van jouw eigen boek. En als je nu meedoet aan de schrijfwedstrijd van Mijnchicklit.nl, kun je ook nog eens kans maken op een uitgebreid promotiepakket voor jouw boek!

Schrijven
Bron: Tumblr

Om mee te doen aan de schrijfwedstrijd moet je voor 15 september 2013 je chicklit-manuscript op Mijnchicklit.nl plaatsen en het deelnameformulier inzenden bij de jury. Vergeet niet om de voorwaarden van de wedstrijd te lezen op Mijnchicklit.nl. En houdt de site natuurlijk in de gaten voor het laatste nieuws rondom de schrijfwedstrijd! Wie weet zien we jouw boek wel schitteren tussen de boeken op Chicklit.nl ;-).

Ga jij meedoen aan de schrijfwedstrijd?