News

Jessie J scheert hoofd kaal, Kate leest Fifty Shades & 1D treedt op..

Afgelopen vrijdag werd in Groot-Brittanië de grootste tweejaarlijkse Goede Doelen Actie gehouden; Red Nose Day. Tijdens Red Nose Day wordt geld opgehaald voor de non-profit organisatie Comic Relief, zij zetten zich in voor allerlei problemen in de wereld. Red Nose Day is iedere keer weer een bijzondere dag en dat was vrijdag niet anders. Zo schoor Jessie J haar hoofd kaal om geld op te halen, las Kate Moss voor uit Fifty Shades of Grey en trad One Direction op tijdens een groot televisie spektakel.

Topmodel Kate Moss spreekt normaal niet veel voor publiek, maar speciaal voor Red Nose Day leest ze een passage uit Fifty Shades of Grey voor op de Britse Radio. Hier heeft ze meer dan 200.000 Britse ponden mee opgehaald! Is het niet schattig om te zien hoe verlegen Kate Moss is om te praten?

Comedian (en man van model Lara Stone) David Walliams speelt in dit filmpje een man verkleed als vrouw die een bruiloft komt verstoren. En niet zomaar een bruiloft, de bruiloft van Idols-bedenker Simon Cowell. Hi-la-risch!

Wow! Zangeres Jessie J heeft echt lef! Zij liet haar hoofd kaalscheren om geld op te halen en wat staat het haar goed. Jessie heeft hier meer dan 500.000 pond mee opgehaald! 

Tijdens een televisie uitzending op de BBC waar geld werd opgehaald, trad onze favoriete boyband One Direction op. Zij brachten het nummer "One Way or Another" van Blondie ten gehore. Ze werden aangekondigd door de altijd fabuleuze Miss Piggy!

Stella McCartney ontwierp speciaal voor Red Nose Day T-shirts die voor 15 pond verkocht werden (en worden). Op de T-shirts stond onder andere een foto van Kate Moss uit 1991, versierd met rode neuzen.

In totaal werd er vrijdag meer dan 75 miljoen pond (meer dan 100 miljoen euro) opgehaald voor Comic Relief. In de meer dan 25 jaar dat Red Nose Day gehouden wordt is dat nog nooit eerder voorgekomen. Wow!

Vinden jullie het ook zo stoer van Jessie J dat ze haar hoofd heeft kaal geschoren om geld in te zamelen? Wat vinden jullie van het optreden van One Direction? En de stem van Kate Moss?