Lifestyle

Dit doet elk meisje als ze alleen is!

Er zijn vast dingen die jij alleen doet of met je vriendinnen als er verder niemand bij is. Je denkt dat jij de enige bent die dat doet, maar nee: dit blijkt heel normaal te zijn! Ben je al nieuwsgierig geworden waar we het over hebben? Lees dan snel verder voor deze herkenbare situaties.

Eigenlijk vinden we het een beetje vies als iemand voor de derde dag op rij in dezelfde outfit loopt. Maar stiekem dragen we soms ook een legging meerdere dagen achter elkaar. Natuurlijk weet je van te voren dat je niet dezelfde mensen tegenkomt en natúúrlijk heb je je kleding gecheckt op gekke vlekken en vieze geurtjes, maar hé, het zit zo lekker!

legging

We checken onze make-up en haren in zijn badkamer, als hij even voor ons loopt en wanneer hij even zijn hoofd wegdraait. Ja, we willen er iedere minuut er gewoon uitzien als een celebrity! Ook stiekem make-up opdoen nadat we wakker zijn geworden naast een nieuwe vlam, doen we regelmatig. Het is gewoon belangrijk, oké?

primp

Soms sta je in de club of ben je op je werk en dan denk je: 'Oeps, ik denk dat ik vergeten ben deodorant op te spuiten!' of 'OMG! Ben ik dat?!' Wat we dan doen is expres uitgebreid gapen zodat we snel onder onze oksel kunnen reuken.

gapen

We checken ieder berichtje dat we versturen. Ieder. Berichtje. Het is eigenlijk gekkenwerk: staan er geen spelfouten in? Gebruiken we niet te veel emoticons? Ben je wel duidelijk genoeg, maar ook weer niet te direct? We vragen ook gerust advies aan onze vriendinnen als we er echt niet uitkomen.


smartphone+

Voor pizza's en Oreos hebben we een zwakte. Serieus, we kunnen makkelijk een hele rol Oreos opeten. Dat weten we, omdat we het doen. En dan niet maar één keer. Maar toegeven? Natuurlijk niet! Misschien ben jij ook wel zo'n iemand die na een paar dagen zegt: 'Ik vraag me echt af wat er met mijn Oreos is gebeurd!' Natuurlijk weet je waar ze zijn, want je hebt ze zelf opgegeten. Maar spijt heb je er natuurlijk niet van.


oreo

Iedere maand komt er wel een moment waarop we denken: ben ik nou zwanger? Ook al ben je net ongesteld geweest of heb je alleen maar met een jongen gezoend, toch denk je dat je zwanger bent.


zwanger

Het aanschaffen van een MacBook was misschien toch niet zo'n goed idee. Honderden, ja echt honderden, foto's van jezelf staan in Photobooth. Soms lach je, soms denk je dat je een topmodel bent, soms lach je alleen met je ogen en soms kijk je fierce. Als iemand ze vindt zou dat best.. uhm vernederend zijn. Maar toch blijf je het doen.

selfies

Met vriendinnen discussiëren we graag over borsten. We praten over tepels, de omvang van borsten en vreemde borsten. Ja, jongens houden van borsten, maar wij ook!


talking

Scheren? Wij hoeven onze benen niet te scheren. De kans is 99.7%dat  jouw benen ongeschoren zijn. Het is gewoon onnodig!

scheren

We spenderen úren in de badkamer: we zitten in de douche, we zitten op het toilet. Je probeert ieder make-upproduct uit dat je hebt, je danst voor de spiegel en je zingt de meest prachtige liedjes.


badkamer

Puisten uitknijpen. Daar kunnen we kort over zijn: we houden ervan. Niet alleen bij jezelf, ook bij je vriendje is het heerlijk om puisten uit te knijpen. Niet iedereen is het hier natuurlijk mee eens, maar wij denken dat een groot deel dat wel is… Is het niet?!

puist

Bron: Collegecandy.com

Welke bovengenoemde dingen doe jij ook? En heb jij nog zoiets wat je doet als je alleen bent of met je vriendinnen? Vertel het hier!