Lifestyle

Vrij veilig en speel de Bunny Bunny game!

Veilig vrijen is super belangrijk. Toch zijn er nog meiden die dat niet doen. Zeker op dit moment rondom alle commotie van de Diane 35-pil is het nodig dat je goed nadenkt over de verschillende mogelijkheden van anticonceptie. De superverslavende Bunny Bunny game laat op een grappige manier zien dat anticonceptie belangrijk is. Ben jij wel goed geïnformeerd?

Anticonceptie is nu veel in het nieuws. Laatst werd bekend dat de Diane 35-pil en andere vierde generatie pillen voor doden heeft gezorgd. Het is een risico dat vrouwen massaal stoppen met het gebruik van de pil, zonder een goede afweging te maken in de voor- en nadelen, of om na te denken over aan nieuwe anticonceptiemethode. Eerder leidde deze commotie in Engeland tot een stijging van maar liefst 9% in het aantal abortussen! Geen goede zaak dus.

Laat je dus goed informeren over anticonceptie. Care for Women is gestart met online anticonceptiespreekuren waar je met al je vragen terecht kunt. Dit kun je ook anoniem doen! De Care for Women specialisten geven betrouwbare informatie en zo kun je een bewuste keuze maken voor een anticonceptiemethode die bij jou past. De verschillende methoden, de voor- en nadelen en de risico's zijn allemaal onderwerpen waar zij alles over weten. Ook kun je een afspraak maken in een van de 100 praktijken, verspreid door heel Nederland. Je kunt dan bijvoorbeeld de pil halen als je ouders daar niet achter staan. In de meeste gevallen wordt dit gewoon vergoed door de verzekeraar. 


We moeten vooral niet vergeten dat seks erg leuk is! Speciaal voor jou heeft Care For Women een super leuk (en verslavend!) spelletje gemaakt. Speel de Bunny Bunny game op de Facebookpagina van Care For Women. Maak zoveel mogelijk babykonijntjes in 30 seconde! Natuurlijk heeft dit ook een achterliggende gedachte: zorg voor een goede vorm van anticonceptie.

Ook kun je elke week kans maken op een mooi badpakket! Alle reden dus om de Bunny Bunny game te gaan spelen. Op de redactie zijn we in ieder geval allemaal verslaafd!


Wij dagen jullie uit! Hoeveel babykonijntjes heb jij gemaakt?