Lifestyle

Crea bea’s ontdekt: Laura, Aviva, Loesje en Jessy

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje in het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben?

Deze meiden kunnen ontzettend goed tekenen en zijn er dan ook druk mee bezig. Ze willen graag hun kunstwerken met jou delen om jou te inspireren ook de crea bea uit te gaan hangen. Iedereen heeft een creatieve kant en een verborgen talent. Pak dus je potlood en ga op zoek naar jouw talent. Remember: oefening baart kunst.

Laura

Laura tekening

Laura tekening

Laura tekening

Laura tekening

Laura tekening

Bovenstaande tekeningen zijn gemaakt door Laura. Ze tekent af en toe als ze daar zin in en tijd voor heeft. Laura gebruikt vooral pastelkrijt en pastelpotloden maar soms tekent ze ook met gewone potloden. Paarden vindt ze één van de leukste onderwerpen om te tekenen, omdat ze een soort kracht en energie uitstralen. Dit probeert ze dan ook in haar tekeningen over te brengen. Deze jongedame tekent verder ook graag kinderen, omdat ze kinderen erg leuk vindt en vaak nog zo puur en mooi zijn.

Foto Aviva

Foto Aviva

De bovenstaande foto's zijn van Aviva. Misschien kennen jullie Aviva wel van het 365-project wat zij heeft opgezet op het Girlscene forum in 2011. Het 365-project houdt in dat zij elke dag een jaar lang foto’s heeft gemaakt. Ze is hierdoor enorm gegroeid in haar fotografiekunsten en heeft in verschillende kranten en magazines gestaan.

Foto Aviva

Foto Aviva

In 2012 won ze de expo voorronde van Kunstbende Noord-Holland en mocht ze haar foto’s exposeren in de Melkweg in Amsterdam. Fotografie hoort nu bij haar leven en ze kan niet meer zonder.

Foto Aviva

Wil jij meer foto's bekijken van Aviva? Ga dan naar haar Facebook– of Flickr account.

Tekeningen Loesje

Tekeningen Loesje

Tekeningen Loesje

Tekeningen Loesje

Tekeningen Loesje

Tekeningen Loesje

De bovenstaande schilderwerken zijn van Loesje. Ze heeft een grote passie voor schilderen en tekenen. Agnes Cecile is de grote inspiratiebron voor Loesje. Door haar is Loesje nu vaker met waterverf gaan verven. Wil je meer tekeningen en schilderijen van Loesje bekijken? Klik dan hier

Tekeningen Jessy

Tekeningen Jessy

Dit zijn mode-illustraties gemaakt door Jessy. Ze maakt veel illustraties digitaal, maar ze tekent zelf ook.

Tekeningen Jessy

Tekeningen Jessy

Tekeningen Jessy

Tekeningen Jessy

Jessy blogt ook veel, ben jij benieuwd naar haar blog? Klik dan hier.  

Wil jij net als deze meiden met jouw tekening/ schilderij of kunstwerk op Girlscene.nl? Dat kan! Stuur foto's van jouw mooiste creaties, maar ook informatie van waar je passie vandaan komt en wat je inspireert naar info@girlscene.nl o.v.v. 'Inspiratie talent'. Wie weet zie jij jouw kunstwerken terug op Girlscene!

Wat vind jij van de verschillende tekeningen en foto's?

Met dank aan: Laura, Aviva, Loesje en Jessy