Lifestyle

De hotties van Emblem 3

Kennen jullie de jongens van de band Emblem 3 al? De jongens hebben meegedaan aan X Factor seizoen twee in Amerika. Ze hebben het helaas niet gewonnen, maar gaan zeker niet stoppen met muziek maken! De jongens zijn namelijk al bezig met het opnemen van hun debuutalbum. Lees hier meer over de hotties van Emblem 3.

Emblem3
Bron: Emblem3

Emblem 3 bestaat uit twee broers: Wesly (19), Keaton (16) en hun beste vriend: Drew (20). De broers kennen Drew al sinds hun kinderjaren. De band is bekend geworden door hun deelname aan het tweede seizoen van X Factor in Amerika. Simon Cowell was tijdens het programma hun mentor en heeft het volste vertrouwen in de band.

Emblem3
Bron: Emblem3

Dit blijkt maar weer doordat hij de jongens een tijdje terug een platencontract heef aangeboden. Inmiddels werken de jongens in de studio aan hun eerste album. Het album zal dit jaar verschijnen. Het album wordt volledig geproduceerd door Savan Kotecha. Savan Kotecha, songwriter en producer van onder andere Maroon 5, Usher en One Direction, zag meteen een groot talent bij de jongens.

Ben jij ook benieuwd naar hun talenten? Bekijk dan hier een aantal video's van Emblem 3:

Watch on YouTube

California Girls

Watch on YouTube

Emblem 3 – No One

Watch on YouTube

Volg de jongens via hun Twitteraccount en houd de tourdata in de gaten op hun site!

Wat vind jij van de band Emblem 3 en kende jij deze jongens al?

Bronnen: hollywoodlife, Emblem3