Beauty

Mascara en serum test: Rimmel, Gosh & NYC

De mascara is een beauty product dat we niet meer kunnen missen. Veel merken komen dan ook regelmatig met nieuwe mascara's, die wij graag voor jullie testen! Benieuwd geworden hoe de werking is van deze nieuwe producten? Lees dan snel verder!

mascara
De drie mascara's en het serum

De eerste mascara die ik -Quirine- test is de Big Bold Curl Mascara van NYC. Deze mascara belooft dat het in één simpele beweging de wimpers met 147% wordt verveelvoudigd. Je krijgt geen klontjes en mooi gekrulde wimpers.

mascara

mascara

mascara

mascara

mascara

mascara

Wat vind ik
Voor de prijs van deze mascara (namelijk maar €3,99) vind ik hem prima! Het borsteltje is wel aan de dikke kant, dus je komt wat moeilijker bij de kleinste wimpers. Wat ik wel jammer vind, is dat mijn wimpers aan elkaar geplakt zitten en je krijgt snel klontjes. Maar hij verlengt mijn wimpers wel mooi. Deze mascara is verkrijgbaar vanaf april bij Kruidvat en Trekpleister.

De volgende mascara is de Scandaleyes Lycra Flex mascara van Rimmel. Deze mascara zorgt voor maximaal volume en maak eind aan breekbare wimpers. Door de Lycra-technologie krijg je volle wimpers die nooit hard of breekbaar aanvoelen.

mascara

mascara

mascara

mascaramascara

mascara

Wat vind ik
Deze mascara vind ik erg fijn: mijn wimpers worden goed van elkaar gescheiden en ik krijg een mooie krul. Hier en daar wel een klontje, maar van een afstandje is dat niet te zien. De mascara is vanaf april (ongeveer nu) verkrijgbaar voor een prijs van €11,99.

De volgende mascara Growth Mascara van Gosh. Deze mascara bevat het ingrediënt Sympeptide dat ervoor zorgt dat je na twee weken langere en dikkere wimpers hebt.

mascara

mascara

mascara

mascara

mascara

mascara

Wat vind ik
Ik ben geen fan van kammetjes, maar voor deze mascara wil ik een uitzondering maken. Het kammetje spreidt mooi mijn wimpers uit en ik krijg geen klontjes. Wel een nadeel is dat het mijn wimpers weinig volume geeft. De mascara is vanaf half april verkrijgbaar bij Kruidvat voor een fijne prijs, namelijk €5,60.

Het laatste product van Gosh is de Growth Serum. Het serum kan gebruikt worden als basis onder alle soorten mascara. Gosh raadt aan om het serum ook 's nachts te gebruiken. Je krijgt door dit product sterkere en dikkere wimpers, het bevordert de haargroei en verhoogt de haarpercentage. Ook handig, je kunt het serum ook gebruiken om vollere wenkbrauwen te creëren. Dit product is vanaf half april verkrijgbaar voor €11,00.

mascara

mascara

Welk product is jouw favoriet?