Beauty

Review: nep tattoos van Bourjois

Misschien ken je de nep tattoos nog wel van vroeger, je kreeg ze bijvoorbeeld bij bepaalde kauwgom. Je kon dan een leuk plaatje op de huid plakken met water. Bourjois komt nu ook met nep tattoos, maar dan wel in een hip jasje en helemaal van deze tijd. Altijd al een tatoeage gewild, maar niet voor levenslang? Dan zijn deze plakplaatjes van Bourjois iets voor jou!

Op de redactie werden wij meteen enthousiast en begonnen als een gek de tattoos te plakken! We zagen het eerst als geintje, maar we vinden de nep tattoos eigenlijk wel gaaf! De plakplaatjes bestaan uit: leuke details, motiefjes en teksten. Ze komen in vier verschillende stijlen, zodat er voor iedereen wel iets bij zit! Bekijk de collectie van Bourjois hieronder.

Chic Mademoiselle

Chic Mademoiselle

Deze stijl bevat 60 chique en elegante motieven:

Chic Mademoiselle

De plaatjes zijn heel makkelijk aan te brengen. Je knipt de tattoo uit die je wilt hebben, dan haal je het doorzichtige plakkertje er vanaf en drukt hem op de plaats waar je hem wilt hebben. Dan maak je de tatoeage nat en moet je flink blijven aandrukken. Haal nu heel voorzichtig het papiertje weg en laat hem goed drogen. En voila: je hebt een tatoeage!

Voorbeeld

Girlscene's Quirine heeft verschillende tattoos getest van deze stijl:

Chic Mademoiselle

Chic Mademoiselle

Girlscene's Emma heeft ook tattoos van deze stijl geprobeerd:

Tatoe

Miss Couture

Miss Couture

Deze stijl bevat 60 modiuize motieven:

Miss Couture

Urban Chic

Urban chic

Deze stijl bevat 80 urban motieven:

Urban

Ik – Petra – testte een tattoo van de Urban stijl:

Urban

Stagiaire, Marleen van Ze.nl heeft ook een paar nep tatoegaes van deze stijl geprobeerd:

Tatoe

Tatoe

Rock it baby

Rock it baby

Deze stijl bevat 70 stoere rockmotieven:

Rock it baby

Tot slot heb ik ook nog een plaatje van de rock stijl geprobeerd (de snorren zitten ook bij de urban stijl trouwens):

Tatoe

♥ Wat vinden wij?
Wij vinden dat de plaatjes heel makkelijk zijn om aan te brengen op je huid. Je moet alleen wel goed opletten dat je eerst het doorzichtige velletje eraf haalt en niet het witte papier. Anders plakt hij namelijk niet goed. Ook moet je er op letten dat je de tatoeage goed laat drogen, anders gaat het plaatje er weer heel snel af. Als hij eenmaal droog is blijft het plaatje wel heel lang zitten. Je kunt er zelfs mee douchen! De nep tattoos lijken trouwens net echt! Zo hebben veel vriendinnen van Marleen & Emma al gevraagd of het een echte tattoos was! De nep tattoos zijn ook heel handig voor als je twijfelt of je een echte tatoeage wilt. Zo kun je namelijk uitproberen of het wel echt iets voor jou is.

De nep tatoeages van Bourjois liggen al in de winkel en zijn te koop bij de lokale drogisterij en parfumerieën. De pakjes kosten € 9,99.

Wat vind jij van deze nep tatoeages?