Lifestyle

Stagiaire Janet neemt afscheid!

Potverdorie, de tijd zit erop. Het voelt werkelijk alsof ik gisteren voor de eerste keer over de redactie van Girlscene liep. Helaas pindakaas, aan alles komt een eind en zo ook aan mijn stage bij de leukste site voor alle meiden in Nederland. Ik mocht heerlijke artikels schrijven, leerde lieve mensen kennen en kan met een grote glimlach op de afgelopen drie maanden terugkijken!


In december met de redactie van Girlscene.

Voordat ik bij Girlscene begon, las ik al dagelijks alle artikelen over gossips, beauty en mode. En nu mocht ik dat dan even zelf doen! Zo leuk! Op de eerste dag deed ik dan ook niets anders dan de HE-LE dag de site in de gaten houden. Ik las, nu nog steeds, reacties en dacht na over nieuwe artikelen en andere verbeteringen. Wat ben ik blij dat jullie altijd feedback geven. Zo weten we zeker dat alle artikelen met een kritische blik worden gelezen. Een betere leermeester kun je je niet wensen; ieder foutje wordt opgemerkt. 


De DIY-taart in het kader van Valentijnsdag!

De redactie van Girlscene is net zo leuk als het op jullie overkomt. We lachen dagelijks om hilarische artikelen, verhalen en foto's. Het is soms moeilijk om dan toch nog iedere dag tientallen leuke stukken te schrijven en te publiceren. Ik heb zo vaak gelachen over de gekste verhalen die Danique af en toe kan vertellen. En die grappige gezichten erbij.

Er werd me vandaag gevraagd wat ik zal missen; nou, alles! Nee, dat is niet waar. Het is natuurlijk heerlijk om weer lekker te snoepen;) Sinds kort leven we bij Girlscene namelijk ultra gezond en dan zijn snoepjes wel erg verleidelijk. 

Lieve meiden van Girlscene – Danique, Emma, Quirine, Annemerel en Petra – ik wil jullie heel erg bedanken. Ik heb een heerlijke tijd gehad en hoop ieder van jullie nog eens te zien. 


De laatste dag op de redactie!

Nou lezeressen, dat was het dan. Of ja, toch niet echt. Ik blijf namelijk nog af en toe schrijven. Lezen jullie dan nog steeds trouw mee? 

Ik heb een paar weken geleden flink gelachen met collega Emma over een app die de gebruiker wat ouder maakt. Als ik dus over een paar weekjes terugkom, zie ik er ongeveer zo uit. 

Dikke doei! 

Janet