Beauty

Gadgets van Essence

Essence kennen we natuurlijk van de super betaalbare en goede make-up! Maar wist je ook dat Essence veel verschillende beauty gadgets heeft? Nieuwsgierig geworden welke dat zijn en hoe ze werken? Kijk dan snel verder want Girlscene probeert ze voor je uit!

essence
De producten van Essence

Ik begin met de Wow Style Stick On Eyeliner:

stick on eyeliner

stick on eyelinerTadaaa!

stick on eyeliner

Wat vind ik
Ik vind het idee leuk: opplakbare eyeliner. Helaas is de uitwerking wat minder. Ik heb de minst opvallende eyeliner opgeplakt en zelfs deze is heel opvallend. Voor een subtiele daylook is dit dus niet geschikt. Verder blijft het product ook niet goed plakken, zoals je kunt zien op de foto. Wat wel als tip wordt gegeven op de verpakking is dat je nepwimper lijm kunt gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar voor €1,99.

Verder met de Essence Make-Up Sponge:

beautyblender essence
 

Wat vind ik
Ik vind dit een heel handig beautyproduct. Het eitje is superzacht en het houdt lekker vast. Je kunt er de foundation mooi mee aanbrengen op de huid. De sponge is te koop voor €3,99.

Wil je voor een feestje opvallende ogen? Nou dat kan! Essence heeft namelijk ook nepwimpers in het assortiment. Dit zijn de Frame4Frame Volume Lashes. Het zijn natuurlijke wimpers en worden geleverd met een klein tube lijm. De prijs is ook fijn, namelijk €2,59.

essence nepwimpers

Naast deze producten, heeft Essence ook twee bijzondere lipproducten.

Ik begin met de Essence Stay Matt Lip Cream:

lip cream

essence lip creamHelaas komt de kleur niet goed overeen op mijn hand, maar je kunt hier wel goed de structuur zien. De kleur op de volgende foto's is de juiste kleur.

lippenDe kleur op mijn lippen

essenceTotaalplaatje! Hoeft allemaal niet zo serieus toch 😉

Wat vind ik
Ik moest in het begin een beetje wennen aan de structuur: deze is namelijk dik en romig. Van de kleur ben ik erg onder de indruk! Hij is erg mooi en knalt van mijn lippen af. Helaas worden mijn lippen wel erg droog door de lip cream. Van te voren een laag lippenbalsem aanbrengen is zeker aan te raden. Wat ik ook leuk vind is dat de kleur mat is. De lip cream is verkrijgbaar voor €1,99.

Het volgende product is de Essence Gel Tint:

gel tint

essence gel tintOp mijn hand

essence gel tintDe kleur op mijn lippen

Wat vind ik
Essence zegt over dit product dat het een formule op waterbasis is die je lippen een mooie tint geeft. Ik ben zelf niet zo onder de indruk van dit product. De gel tint is waterachtig en het brengt niet mooi gelijkmatig aan. Wel is het ideaal om óver je lipstick aan te brengen want zo blijft de kleur langer behouden. Je kunt de gel tint voor €1,99 kopen.

Alle producten zijn te koop bij Kruidvat.

Wat vind jij van deze producten van Essence?