News

Selena Gomez in Harper’s Bazaar

Selena Gomez is all grown up! Haar jaren bij Disney zijn verleden tijd, evenals haar relatie met Justin Bieber. Selena is happy single; haar nieuwe film Spring Breakers draait deze maand eindelijk in de bioscoop, haar vierde album komt later dit jaar uit en deze maand staat Miss Gomez stralend op de cover van Harper's Bazaar.

De foto's van de shoot zijn gemaakt door de bekende fotograaf Terry Richardson die je misschien wel kent van de shoot met Lindsay Lohan  en Doutzen Kroes.

Selena ziet er fabuleus en vrouwelijk uit in deze prachtige playsuit, zo willen wij deze zomer naar het strand! Zonnebrilletje erbij, hakken inwisselen voor een paar fijne sandaaltjes en je hebt naar ons idee de ideale strandoutfit.


Glamourpoes Selena in een zalmroze jurk van het designerlabel Akris.


Dit jurkje van Dior is slechts 3000 euro? Rennen naar de winkel? Het staat Selena in ieder geval fabuleus.


Als wij deze paraplu zouden hebben zouden we bijna wensen dat het iedere dag regende. Hoe cool is die? Helaas weten we niet of de paraplu daadwerkelijk te koop is en zo ja of het een beetje in ons budget past.


Sexy Selena wordt dit jaar 21 en na zes jaar is ze "vrij" van Disney. Tijdens de shoot vertelt ze dat ze blij is dat ze eindelijk niet altijd meer hoeft te lachen, ze kan meer zichzelf zijn. Wij zien hier in ieder geval een heel andere Selena dan we normaal zien. Ze is sexy zonder dat het ordinair wordt.


Selena is sexy en prachtig in Prada! 

Of Selena verder nog iets spannends zegt in het interview? Niets schokkends eigenlijker. Ze is blij single te zijn, wordt niet vaak mee uit gevraagd, naar eigen zeggen komt dat omdat ze zich super onsexy kleedt als ze vrij is (wij zijn het daar niet mee eens overigens!). Ze is goed bevriend met Katy Perry en is net als Katy extreem romantisch. Selena hoopt dat ze ooit gelukkig getrouwd is en kan zeggen "Oh ja, we hebben elkaar leren kennen toen we allebei koffie haalden bij Starbucks". 

Een deel van het interview met Selena en behind the scenes van de shoot zie je in dit filmpje..

Wat vinden jullie van Selena's shoot voor Harper's Bazaar?

Beeld: Harper's Bazaar US