News

Crylor Swift?

Taylor Swift is populairder dan ooit. Haar muziek gaat als warme broodjes over de toonbank, maar ze is ook veel in het nieuws door haar liefdesrelaties (Harry Styles, anyone?). In april staat Taylor op de cover van de Amerikaanse Vanity Fair en hier doet ze een paar omstreden uitspraken.. De media vragen zich af: is het Crylor Swift?

Wij zijn fan van Taylor Swift. Ze is jong en succesvol. De zangeres werkt hard en wij bewonderen haar. Maar ze komt steeds vaker in het nieuws door een paar rare uitspraken. 

Een van de regels die Taylor heeft, is dat ze niet in details treedt over haar relaties. Toch heeft de zangeres toestemming gegeven aan een anonieme bron om over Harry Styles te praten. De bron zegt dat hij Taylor smeekte om zijn vriendin te zijn. Hij zei constant: ''Je bent geweldig, ik wil bij jou zijn''. De scheurtjes in de relatie kwamen toen Taylor een foto zag waarop Harry zoende met een vriendin. De zangeres maakte het uit, maar Harry overtuigde haar om hem weer terug te nemen. Toch zat het Taylor niet helemaal lekker… Ze had het gevoel dat hij tijdens de relatie de hele tijd naar andere meisjes keek. Toen ze samen in Londen waren en Harry een avond zomaar verdween, had ook hij zijn twijfels en hij wilde niet verder met de relatie. Harry's manager zegt dat er niks van waar is. 

De tweede omstreden uitspraak gaat over een grapje dat over haar werd gemaakt op de awardshow Golden Globes. Presentatrices Amy Poehler en Tina Fey maakten een grapje dat sloeg op haar vele relaties: ''Taylor Swift, blijf uit de buurt van de zoon van Michael J. Fox!''. In Vanity Fair zegt Taylor hierover: ''Katie Couric (een Amerikaanse presentatrice) is een van mijn favoriete personen, want ze vertelde mij over een quote die zij had gehoord: 'Er is een speciale plaats in hel voor vrouwen die andere vrouwen niet helpen'''. Iedereen is verbaasd dat Taylor blijkbaar niet tegen een grapje kan en zegt dat Tina en Amy naar de hel moeten. Amy reageert overigens heel grappig: ''Ik vind het jammer dat zij zich zo voelde. Ik ben een feminist en zij is een jonge, getalenteerde meid. Dat gezegd te hebben, ik denk ook dat ik naar de hel ga. Maar voor andere redenen. Grotendeels omdat ik wel eens sjoemel met de belastingen.''


Op 0:39 is het Taylor Swift grapje te zien

Wat denk jij over Taylor? Is zij aan het zeuren? Of zijn haar uitspraken terecht?

Bron: usmagazine, ohnotheydidnt, refinery29

Bron beeld: reporters