Fashion

Hot or Not? De Chuck Taylor All Star Platform

Ben jij ook zo dol op hakken? Een paar centimeter onder de voeten en je bent net wat langer, de benen zijn mooier en je bent klaar om in vol ornaat de deur te verlaten. Maar die pijn, ai! All Star kwam met een oplossing; een plateauzool onder de aloude sneaker. Wat vinden we daarvan? 

Voor deze nieuwe variant van de bekende gympen van Chuck Taylor All Star, lieten de ontwerpers zich inspireren door Japanse meisjes. De dames uit Tokyo (Harayuku) willen ook niets liever dan wat langer zijn en kwamen met een eigen oplossing; DIY plateauzolen. 


Bron: Tumblr

All Star vond de resultaten bijzonder en ging ermee aan de slag. Het resultaat is dus deze Japanese inspired All Star platform sneaker. Grappig, makkelijk. 


Bron: Facebook

Deze schoenen zouden het beste van twee werelden met elkaar combineren. Degene die ze draagt, lijkt wat langer maar ervaart geen pijn aan de voet of aan de enkels. Geen krampen of spierpijn in de kuiten. 

De schoenen kunnen immens populair worden, of in het geheel falen. Wij hebben geen idee, wat denken jullie? Wil je zeg hebben? Klik dan hier!

{@module=postPoll id="13"}

Zou jij dit schoeisel zelf dragen of worden ze ritueel verbrand?

Door: Janet