Celebs

Merkwaardige celebrity gewoontes

Celebs leiden vaak een abnormaal leven, vliegen van hot naar her en paraderen rond in de nieuwste designer outfits. Door deze aparte levensstijl hebben sommige celebs wel hele merkwaardige gewoontes erop nagehouden. Lees nu snel verder over de bijzondere gebruiken van de celebs!

Karl LagerfieldKL
Bron: Reporters

Deze topontwerper staat vooral bekend vanwege de designs voor Chanel en Fendi, zijn zwarte pakken, zwarte zonnebril en spierwit haar. Ook weet bijna iedereen wel dat hij gek is op Cola Light. Maar jullie wisten vast niet dat hij altijd elke nacht precies zeven uur slaapt! Niet meer en niet minder dan zeven uur, het maakt niet uit hoe laat hij naar bed gaat. Hij moet wel over een hele goede biologische klok beschikken!

Tom Ford
tom ford
Bron: Tom Ford

Tom Ford neemt schoonheid wel heel letterlijk! Hij neemt namelijk gemiddeld vijf keer per dag een bad! Naast het feit dat hij dan schoon is, zegt hij dat hij ook vaak een bad neemt voor ontspanning en een relax-momentje. Hij beweert dat het één van de beste manieren is om creatief te denken.

Kate MiddletonKate
Bron: Reporters

Eerder werd er al onthuld dat Kate meer dan zeventienduizend dollar per jaar uitgeeft aan beautyproducten. Nog merkwaardiger is welke gezichtscrème Kate gebruikt. Ze gebruikt namelijk een crème dat bijensteken zou bevatten. Dit zou een organisch alternatief zijn voor botox. De crème is gecreëerd door schoonheidsspecialist Deborah Mitchell.

Cameron DiazCameron Diaz
Bron: Reporters

Het wassen van Camerons gezicht is niet de normaalste zaak van de wereld. Volgens bronnen zou Cameron Diaz namelijk alleen haar gezicht wassen met Evian Water uit een flesje. Wij zijn benieuwd hoeveel flesjes water er wel niet doorheen gaan!

Tom CruiseTom Cruise
Bron: Reporters

Tom Cruise doet alles toch altijd wel een beetje anders dan anderen. Zo blijft Tom er niet alleen jong uitzien door veel te sporten, maar de pas gescheiden acteur verwent zichzelf soms ook met een Geisha-gezichtsbehandeling. Dit is een techniek van de Japanse Geisha's. Zij smeren het gezicht in met uitwerpselen van vogels. Dit zorgt ervoor dat het lichaam de oude en beschadigde huidcellen afstoot en vervangt voor jonge nieuwe huidcellen. Het klinkt ontzettend vies, maar het resultaat mag er wezen!

Wat vinden jullie van deze bijzondere gewoonten?

Bron: beautylish