Lifestyle

Girlscene’s eigen Harlem Shake

We schreven deze week al over de internethype The Harlem Shake, maar nu hebben we een ontzettend leuke toevoeging daarop. We geven het toe: we love The Harlem Shake en we hopen dat jullie het ook geweldig vinden, want wij blijven maar smullen. En… we hebben een leuke verrassing. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder!

Het kan natuurlijk zijn dat jij de afgelopen dagen niets van de internethype hebt meegekregen. Het lijkt ons natuurlijk niet mogelijk, maar het zou kunnen. In Harlem Shake-filmpjes danst één persoon de eerste vijftien seconden van het refrein van het gelijknamige nummer The Harlem Shake. De mensen uit de omgeving doen net alsof het hen niet opvalt. Na de vijftiende seconde, als onder andere de bas dropt, gaat iedereen helemaal los. Nog steeds geen idee? Bij deze laten we je even de Harlem Shake uit Leeuwarden zien. 

Watch on YouTube
 
Girlscene is dol op deze hype en kijkt dagelijks allerlei shakes vanuit de hele wereld. Beroemdheden, jongeren en bejaarden; iedereen doet mee en de resultaten zijn vaak hilarisch. 
 
Wil je de eigen Girlscene Harlem Shake zien? Klik dan hier!
 
 
Wij waren ontzettend benieuwd naar jullie mening over de Shake en vandaar dat Afra en een collega de straat op gingen. Wil je weten wat Utrecht van The Harlem Shake vindt? 
 
Wil jij graag je eigen Harlem Shake maken, zoals wij met onze site deden? Wij hebben een link, waar iedereen mee overweg kan. Hup dames, let's do this!
 
Wat vind jij van The Harlem Shake? 
 
Door: Janet