News

Wrangler komt met anti-cellulitis jeans

Denimmerk Wrangler komt nu met een wel heel speciale jeans; de Denim Spa Therapy For Legs. Een spijkerbroek die de huid hydrateert terwijl je hem draagt, de huid kalmeert en cellulitis-reducerend werkt. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Girlscene's Annemerel was bij de presentatie van de nieuwe broeken in Amsterdam aanwezig.

De lijn bestaat uit drie verschillende broeken: de Molly, Courtney en Corynn. Ze zijn alle drie op een andere manier behandeld en hebben dus ook alle drie een andere werking, maar er zijn een paar eigenschappen die alle drie de broeken hebben. Zo zijn alle broeken behandeld met oliën en botervetten zoals abrikozenpitolie, passievrucht en rozenbottelolie. Dit zorgt voor een dun en vochtvasthoudend laagje, waardoor de huid soepel blijft.

Daarnaast is iedere broek nog bewerkt met iets anders, wat een extra beauty-effect aan de jeans geeft.

De Molly is een broek met een lichte wassing en een rechte pijp. De broek is bewerkt met Aloë Vera  wat een moisturizend effect heeft op je benen. Je hoeft 's ochtends dus niet meer je benen in te smeren met bodylotion voordat je deze broek aantrekt. Daarnaast zit ook de geur van Aloë Vera in de broek, de geur staat bekend om zijn kalmerende en hartverwarmende effect.

De Courtney is een broek met een medium wassing, dit is een skinny jeans. In plaats van Aloë Vera, is de broek bewerkt met Olijven extract. Ook dit zorgt voor een fijn moisturizend effect.

En tot slot de Corynn, de broek die Annemerel en Danique uit mogen proberen. Deze broek heeft een stofje dat zorgt voor een cellulitis-reducerend effect, dit noemen ze Skintex. In de Skintex zit onder andere kelp (een soort zeewier), retinol en cafeïne.

De broeken hebben dit effect zo'n 4 tot 8 wasbeurten, daarna wordt het effect minder. Maar daar kun je ook iets aan doen, de broeken worden namelijk verkocht met een speciale spray zodat je je broek na het wassen iedere keer kunt insprayen. 

Model voor de broeken staat Lizzy Jagger, dochter van Rolling Stones zanger Mick Jagger. Waarom Wrangler voor Lizzy gekozen heeft? Lizzy is natuurlijk een prachtige vrouw, maar zij is ook gewoon een normale vrouw die weinig tijd heeft voor beautyrituelen iedere ochtend, een jeans die eigenlijk dat beautyritueel voor je doet zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. 

Na al deze veelbelovende verhalen waren we natuurlijk wel heel erg benieuwd. Annemerel en Danique hebben een exemplaar gekregen om te testen. Natuurlijk kon Annemerel niet wachten en trok de broek meteen aan, net als collega Esmée van Fashionscene. Annemerel's eerste reactie? Wat is 'ie zacht en wat zit 'ie lekker! We houden je natuurlijk op de hoogte!