Lifestyle

Girlscene test de nieuwste Google must-have die iedereen wil hebben

google-pixel-tablet

Er zijn vandaag de dag zoveel handige gadgets die je leven een stuk makkelijker kunnen maken, dat het soms lastig is om te kiezen welke gadget bij jou past. Kies je voor een laptop, een smartwatch of gebruik je liever een tablet? Wij hebben op de redactie van Girlscene de nieuwste must-have van Google mogen testen en vertellen je graag waarom jij de Google Pixel Tablet in huis moet halen.

Nieuwste gadget van Google

Misschien denk je er niet zo snel aan om een tablet aan te schaffen, maar daar zal deze nieuwe toffe gadget van Google verandering in gaan brengen. De Google Pixel Tablet heeft namelijk heel veel nieuwe handige functies die jouw leven een stukje makkelijker kunnen maken. En wij, op de redactie van Girlscene, kregen de unieke kans om deze uit te mogen testen. In dit artikel zullen we je vertellen waarom deze gadget een échte must-have is.

View post on Instagram
 

Creëer sfeer met je Google Pixel Tablet

Wat ons gelijk opviel aan deze nieuwe gadget van Google is dat deze geleverd wordt met een oplaaddock. Deze zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft na te denken of je tablet wel is opgeladen en deze dus altijd ready is om te gebruiken. En dat is niet alles, want deze kan ook gebruikt worden als speakers, zodat je gedurende de dag kunt genieten van je favoriete liedjes.

De Google Pixel Tablet is niet alleen een prachtig stukje technologie om naar te kijken, maar hij voelt ook nog eens stevig en comfortabel aan in je hand. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je de stijlvolle oplaaddock ook inzetten als digitaal fotolijstje. Zo kun je jouw favoriete foto’s laten afspelen als diashow, maar je kan er ook sfeer mee creëren, zoals met een gezellig haardvuurtje.

Ontdek de handige Hub-modus

We geven eerlijk toe dat we even hebben moeten wennen aan de Hub-modus van Google, maar uiteindelijk bleek dit een échte gamechanger te zijn. Stel je voor dat je het licht kunt aandoen, terwijl je heerlijk op de bank ligt, of een timer kunt instellen tijdens het koken zonder je vieze handen te gebruiken. En wat dacht je van je favoriete nummer afspelen, zodat je luidkeels kunt meezingen onder de douche?

De Google Pixel Tablet kan je persoonlijke assistent worden bij deze eenvoudige taken. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de magische woorden: “Hey Google”, uit te spreken en het licht wordt voor je gedimd, je video’s worden gestart en zelfs je timers kunnen op deze manier worden ingesteld. Makkelijker kan bijna niet, toch?

Al jouw favoriete films en series op één plek

En de Google Pixel Tablet heeft nog veel meer voor ons in petto. Voor de liefhebbers die houden van eindeloos streamen is er ook goed nieuws. Deze tablet bevat namelijk de Google TV-widget. Hiermee worden al jouw geliefde films en series van diverse apps samengebracht op een handige plek. Zo houd je moeiteloos het overzicht en kun je ongestoord bingewachten.

Blijf up-to-date

We zijn altijd nieuwsgierig naar de nieuwste snufjes, maar zal de Google Pixel Tablet ook voor lange tijd interessant blijven? Daar heeft Google een slim antwoord op bedacht. De tablet zal regelmatig voorzien worden van spiksplinternieuwe software-updates. En het leuke is, elke update brengt nieuwe en verbeterde functies met zich mee, handige trucs en allerlei handige tips om je ervaring met deze tablet te verrijken. Zo blijf je altijd up-to-date en kun je het maximale uit je tablet halen.

We kunnen dus wel concluderen dat de Google Pixel Tablet zijn prijs meer dan waard is. Wij geloven dat deze must-have zal in veel huishoudens een handige hulp zal worden de komende jaren. Voor meer informatie over de Google Pixel Tablet en de nieuwste releases van Google, kan je terecht op de website van Google. Wij gaan nog even een tijdje verder swipen ;-).

Must reads 👀