Food

Met deze rosé haal je de zon in huis

Chats Gris Rosé

Nu de temperaturen opnieuw de lucht in schieten is er nog maar één drankje die wij massaal direct uit de kast willen trekken om de zomer ultiem te voelen: rosé. Zeg nou eerlijk: een picknick in het park of een nazomerse avond op je balkon is natuurlijk niet compleet zonder een mooi glas rosé in je hand. Dit drankje heeft namelijk iets magisch die de meest happy moments met je dierbaren teweeg brengt. Zonde eigenlijk dat wij de rosé op de koudere dagen vaak in de kast laten staan en kiezen voor een alternatief. Wij hebben goed nieuws: wij hebben een rosé gevonden die perfect is voor elk seizoen waarmee je de zon gewoon in huis haalt.

Yes! Met deze rosé proef je de zon

Het klinkt te mooi om waar te zijn; een rosé-soort waarmee je altijd kan genieten van de zon. Niet letterlijk natuurlijk, maar trust us deze rosé is er een voor op je lijstje. La Nuit Tous Les Chats Sont Gris – in de volksmond ook wel Chats Gris rosé – is dé rosé die elke borrel met je geliefde, vrienden en/of familie naar hogere temperaturen brengt en tegelijkertijd voor verfrissing zorgt. 

Sexy in pink 

Deze stijlvolle, sexy en fruitige rosé is afkomstig van de selectie Terroirs de grande qualité dat zich bevindt in het zuiden van Frankrijk en alweer 7 jaar geleden is ontstaan. Als je goed ruikt herken je tonen van witte perzik en citrusvruchten die na het nemen van een slok fris en zacht samenkomen en citroenachtige tonen de boventoon nemen. Alleen al kijkend naar de kleur van de fles worden wij heel blij: niet te donker, niet te wit; precies zoals een rosé moet zijn. Tip van ons: deze rosé is het beste te combineren bij mediterrane gerechten, fijne aperitieven of op zichzelf.

’S Nachts zijn alle katten grijs 

Waar wij als simpele consumenten vaak al kunnen vallen voor een product door een mooie verpakking, draagt de naam van La Nuit Tous Les Chats Sont Gris een boodschap uit die ons wel heel nauw aan het hart gaat. Waar de letterlijke vertaling staat voor ” ‘s nachts zijn alle katten grijs”, betekent dit figuurlijk dat ‘s nachts iedereen gelijk is. Met het drinken van deze rosé hopen ze dat je het moment in het nu koestert en geniet; ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt. Mooi! 

Lees ook
Zó maak je deze heerlijke frozen rosé (aka frosé) voor tijdens de warme zomerdagen

Trending topic 

Ben je nou net zoals wij mega enthousiast geworden over Chats Gris, dan hoef je niet lang te wachten voordat je deze zelf kan ervaren. Deze rosé is namelijk beschikbaar op vrijwel elk terras of beachbar in Nederland! Maar goed nieuws: ga je nou deze zomer de grenzen over, dan kan je ook in het buitenland genieten van deze wijn. Zeker op Ibiza is Chats Gris niet meer weg te denken en zijn de koelkasten van de meeste luxe plezierjachten dagelijks gevuld met hun ijskoude flessen door de samenwerking met Hendricks Yachting.

Zin om de zon ook bij jou in huis te halen? Via deze link vind je het gehele aanbod van Chats Gris. Proost! 🙂

Bron: Chats Gris Beeld: Chats Gris