Lifestyle

BFF-trip: Disneyland Paris is 30 jaar en viert het met deze geweldige show

Disneyland toren magisch pretpark

Je bent als kind misschien wel eens bij Disneyland Paris geweest. Een magische plek om al je dromen uit te laten komen, en dat is nog steeds zo! Samen met je vriendinnen kan je dit jaar de 30e verjaardag van Disneyland bezoeken. En die vieren ze met een wel heel bijzondere avondshow.

Wie jarig is, trakteert

Disneyland is jarig! Afgelopen mei zijn ze 30 jaar geworden, en dat vieren ze 1,5 jaar lang met heropening van klassieke attracties, nieuwe shows en de vetste Disney merch. Het is nu tijd voor de grote finale, want in 2023 komen ze nog met extra activiteiten die je niet kan missen. De perfecte BFF-trip om in 2023 te maken.

Disney Dreams!

De magische avondshow Disney Dreams! bestaat al sinds 2012 en wordt door bezoekers beoordeeld als een van de beste attracties ooit. Dat moet wel super zijn! De show is een combinatie van licht, vuurwerk, fonteinen en lasers die samen op het kasteel van Doornroosje een verhaal afspelen. Throwback time: alle sprookjes en liedjes die je van vroeger nog kent zitten in de show. Peter Pan, the Jungle Book en Beauty and the Beast nemen je mee in een onvergetelijke trip down memory lane.

Dat klinkt al geweldig, maar het kan nog beter. Voor de verjaardag van het attractiepark is de show namelijk terug van weggeweest, dit maal in een vernieuwde 2023 versie met de nieuwste licht technieken die matchen met de soundtrack van de show. De nieuwe technieken zijn ook nog eens 50% energiezuiniger, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van alles wat je ziet.

Watch on YouTube

Nog meer extra’s

Naast Disney Dreams! zijn er nog meer extra’s samen met je BFF’s te beleven. We zetten de leukste voor je op een rijtje:

Marvel Drone Show

Ben jij een stiekeme fan van Black Widow of heb je een kleine crush op Captain America? Dan kan je deze echt niet missen. Voor de 30e verjaardag is er een volledig Marvel themed park geopend, én is er een Marvel Drone avondshow opgezet. Ruim 500 drones gaan hoog de lucht in en werken samen aan een super gave lucht-licht show. Deze Drone show speelt van 28 januari tot en met 8 mei 2023, dus wees er snel bij!

Pixar: We Belong Together

In de zomer van 2023 komt ook de gloednieuwe show Pixar: We Belong Together naar Parijs. Het is een muzikaal avontuur waarin je wordt voorgesteld aan de leukste Pixar personages. Ongetwijfeld ken je de films die hier aan bod komen ook als geen ander.

De show zal bestaan uit de nieuwste en beste podiumtechnologie, lichteffecten, choreografie en iconische liedjes. Klinkt geweldig – en dat is het ook.

It’s a small world

De iconische attractie It’s a small world wordt na een flinke renovatie in het voorjaar van 2023 heropend. In de attractie maak je een reis door de wereld, waar je van alle culturen iets leert. Het iconische liedje zingt ‘it’s a small world after all’; de wereld is klein en de mensen verschillen eigenlijk niet zoveel van elkaar. Deze attractie is er ook echt eentje om van je lijstje te strepen.

Kaartjes scoren voor een onvergetelijke trip met je BFF’s naar Disneyland Paris doe je via deze link. Wij zeggen: boeken maar!