Celebs

Oei! Volgers van Yvonne Coldeweijer zijn niet blij met betaalde juice-pagina

yvonne-coldeweijer

Als jij, net als wij, helemaal obsessed bent met alle juice, dan ben je bij Yvonne Coldeweijer altijd aan het goede adres. Nu heeft Yvonne een betaalde juice-pagina aangemaakt, waar ze ‘extra roddels’ op zou delen. Haar volgers zijn hier echter niet blij mee, want van extra roddels is namelijk helemaal geen sprake!

Volgers Yvonne Coldeweijer zijn not amused met betaalde juice-pagina

Yvonne heeft een betaalde juice-pagina aangemaakt waar ze extra scoops op zou delen, maar haar volgers zijn hier niet tevreden over. Dit zou namelijk helemaal niet het geval zijn!

Betaalde juice-pagina Yvonne

Als jij Yvonne volgt op haar socials, dan krijg jij bijna iedere dag wel weer sappige nieuwtjes te lezen. Maar als jij nou heel graag de extra details van deze gossip wil weten of als je er gewoon geen genoeg van krijgt en meer nieuwtjes wil, dan heeft Yvonne hier een oplossing voor bedacht. Ze heeft via Telegram namelijk een groep aangemaakt, waar je tegen een betaling van €10 per maand lid van kan worden.

In deze groep zou ze dus juicy details én extra nieuwtjes delen. De roddelkoningin heeft inmiddels al zo’n 60.000 leden verzameld, dus je kan al uitrekenen hoeveel ze hier maandelijks mee verdient. Maar nu blijkt dus dat haar leden hier helemaal niet over te spreken zijn!

Volgers zijn not amused

De leden van deze betaalde juice-pagina die Yvonne begonnen is, zijn boos op haar. Volgens hun komen er namelijk niet genoeg nieuwtjes in! ”Een aantal van die leden melden dat de inhoud van de video van 15 augustus twee dagen later in de Podimo podcast werd besproken, waar je 90 dagen gratis lid van kan worden”, meldt juicekanaal RealityFBI op Instagram. Ook één van haar volgers reageert zelf. ”Het is echt om te huilen wat ze in haar Telegram-groep gooit, het is echt niet de €10 waard”, klaagt deze persoon.

Lees ook
Yvonne Coldeweijer exposed na verspreiden nep-video!

Yvonne reageert

Gelukkig geeft Yvonne een reactie op de situatie, om de boel een beetje te sussen. Volgens haarzelf heeft ze het namelijk heel druk met haar eigen kledingmerk, podcastserie en winkel die ze binnenkort opent. ”Lieve mensen, de juice komt er weer aan. Het is even hectisch. Ik ben met man en macht die winkel op touw aan het zetten. Het duurt nog een paar dagen en dan heb ik alles gefixt. Dan ga ik lekker juicen, ik heb er nu al zin in. En als ik terugkom ben ik weer helemaal de oude”, reageert ze. Nou, wij zijn heel benieuwd!

Beeld: instagram @lifeofyvonne

Must reads 👀