Lifestyle

Dít toffe drankspel wil je sowieso met al je vriendinnen spelen!

wildste-drankspel

Heb je een gezellig avondje met je vriendinnen op de planning staan? Bestel dan dit drankspel en dan beleef je de wildste avond van je leven!

Drankspel

Er zijn heel veel verschillende drankspellen op de markt, maar dit spel schijnt wel de wildste van allemaal te zijn! Een groep studenten vond dat er wel wat grappigere en vooral grovere opdrachten tussen mochten zitten. Zo bedachten ze om zélf een spel te maken, ‘Do or Drink’. Ze zijn erg actief op Instagram en plaatsen de grappigste (en ongemakkelijkste) video’s van mensen op straat. Na het uitbrengen van hun spel kregen ze helaas niet alleen maar positieve reviews! Een paar mensen vonden het nodig om een ‘one star review’ uit te brengen en hier gaan de makers van het drankspel ‘Do or Drink’ sportief mee om!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dit zijn de 6 leukste drankspellen voor een gezellig avondje 

Do or Drink

Na het horen van deze reviews ben je vast heel benieuwd wat je allemaal kan verwachten. Zoals je aan de naam al kunt horen, krijgt elke speler dus een kaart met een opdracht daarop. Wil je de opdracht niet uitvoeren? Drinken! De opdrachten gaan van ‘bel je ex’ naar ‘plaats een lelijke foto van jezelf op Instagram’. Als we de verhalen mogen geloven zullen er ook heel wat foute en spannende kaarten tussen zitten. Bedenk dus goed met welke groep mensen je dit wil spelen 😉 Een familieverjaardag lijkt ons geen goed idee, maar een cocktailavondje met de meiden wat spicier maken klinkt hartstikke leuk!

Er is ook een mogelijkheid om allerlei ‘expansion packs’ te kopen. Dit is een extra stapeltje kaarten in een speciale categorie. Bijvoorbeeld eentje voor alle singles of juist voor stelletjes. Lijkt jou dit een leuke vrijdagavond besteding?

View post on Instagram
 

Must reads 👀