Lifestyle

Deze Wibra mokken zijn een 1-op-1 dupe van HKliving

wibra-mokken-dupe-hkliving

In alle daily vlogs op TikTok zien we de prachtigste koffiecorners voorbij komen. Van een professionele koffiemachine tot aan de allerleukste mokjes. Helaas is het geen goedkoop grapje om ook zo een hoekje in je eigen huis te maken. Gelukkig komen wij regelmatig de allerbeste dupes tegen en zo bespaar je een hoop hoge kosten!

HKliving dupe

HKliving, het populaire merk waar alle keukens van de leukste influencers mee vol staan. Het kleurrijke servies en de allerschattigste koffiemokjes. Voor een 6-delige set van de mooie mokjes betaal je al snel tussen de €30 en €40 euro. Geen koopje, dus… Toch willen wij deze geweldige designs in onze keukenkastjes hebben staan, maar hoe doe je dat zonder je hele portemonnee leeg te trekken? Al eerder maakten we kennis met een prachtige serviescollectie bij Action, die sprekend lijkt op de producten van het dure merk. Maar momenteel is het de alleswinkel Wibra die viral gaat om hun gorgeous mokken, een 1-op-1 dupe zijn van HKliving.

Viral Wibra mokken

Wees geen dief van je eigen portemonnee en bespaar tientallen euro’s op je servies. TikTokker Zola Amsen laat aan haar volgers weten dat je nu de fleurigste mokken bij Wibra kan scoren voor een klein prijsje. De exacte prijs van de mokken is niet bekend, maar het zal vast niet om hoge bedragen gaan. Als je goed kijkt komen er zes verschillende kleuren aardewerk voorbij in de video. Blauw, groen, roze, oranje, geel en achterin (onder de gele) lijkt er nog een lichtroze te staan. We love it! Kies je favoriete tinten uit of mix and match alle kleurtjes met elkaar zoals hieronder.

De mokken hebben we niet op de online website kunnen vinden, dus dat betekent een tripje naar de winkel. Dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg 😉 Wie weet kom je nog meer parels tegen zoals deze!

View post on TikTok

Koffiehoekje

In de video van Zola zijn we niet alleen verliefd geworden op de cute koffiemokjes, maar ook het koffiezetapparaat dat zij gebruikt is een droom. Zo’n professionele gadget zal vast heel wat gekost hebben, maar wij hebben een stijlvolle optie b voor je klaarstaan. Kom je onderweg naar Wibra een Lidl tegen? Grijp je kans en kijk of zij de Silvercrest apparatuur nog in huis hebben. De supermarkt verkoopt de mooiste keuken must-haves in allerlei verschillende kleuren. Denk aan een funky pastel groene blender, een beige waterkoker voor de ultieme clean-girl aesthetic of een fel roze koffiemachine.

Beeld: pinterest