Horoscoop

Breek de week: dit is jouw weekhoroscoop voor 8 t/m 14 juli

week-28-horoscoop

Er is weer een nieuwe week aangebroken! Welk sterrenbeeld ontmoet zijn soulmate? En welk sterrenbeeld moet nu actie ondernemen op de werkvloer? Ben jij ook benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Je leest het in Girlscene's weekhoroscoop.

Ram | 21 maart – 19 april

Ram, dit is het ideale moment om je bezig te houden met je creatieve kant. Deze week zul jij het namelijk makkelijk vinden om jezelf écht te laten zien in wat je doet. Ga daarom op die langverwachte date, of begin een nieuw project op jouw werk! Door nieuwe dingen aan te durven zul je goede resultaten krijgen.

Deze week ben je helemaal ready for change! Kom daarom meteen in actie en kijk niet passief toe. Vooral in de romantiek zullen er deze week veel kansen voor je klaarliggen – durf die zomerromances aan te gaan en heb plezier. Vermijd wel het drama!

Stier | 20 april – 20 mei

Zoek deze week samenwerkingen op, Stier! Vooral van je vrienden zul je veel steun kunnen verwachten die je heel erg zal helpen met het afmaken van verschillende projecten. Onthoud wel, dat het belangrijk is om je eigen ideeën te delen met de mensen met wie je samenwerkt. Wees niet bang om je zegje te doen!

Karma is sweet, Stier. Na al die onrechtvaardigheid die je hebt moeten verdragen, zul je eindelijk die karmische beloning krijgen. Hierdoor zul je meer balans in je leven krijgen. Verder kun je een verhoogd verlangen naar romantiek opmerken. Oeh la la. Om een écht liefdesverhaal mee te maken, zul je je comfortzone moeten verlaten.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen, gebruik je woorden deze week wijs. Met de juiste woorden zul je namelijk veel interessante mogelijkheden aangereikt krijgen. Gebruik daarom deze week om in gesprek te gaan met belangrijke mensen en nieuwe kennissen te maken. Pak alle kansen!

De afgelopen tijd was zwaar voor jou, Tweelingen. Nu komt er eindelijk een duidelijkere periode aan, waarin jouw beslissingen makkelijk kunnen leiden tot mooie dingen. Dit kost alleen wel wat tijd, maar dat is logisch. Heb geduld! Dan zul je de bloemen zien ontpoppen.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Heb plezier, Kreeft! Afgelopen periode ben je tegen een aantal obstakels op gebotst, maar nu is je pad helemaal vrij. Gebruik daarom deze week om creatief bezig te zijn en wat speelser te zijn dan normaal. Het is belangrijk om soms tijd voor jezelf te nemen.

Durf ook nieuwe paden in te slaan, ook al lijkt jouw eigenlijke pad al duidelijk uitgestippeld. Door je horizon te verbreden zul je namelijk belangrijke kennis op doen die je erg zal helpen. Op financieel vlak gaat het deze week ook voorspoedig, waardoor je het verlangen voelt om lekker te gaan shoppen. Spendeer alleen niet te veel, aan materialisme heb je niks.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuw, onthoud dat familie voor jou altijd op nummer één staat. Vooral deze week zul je merken dat je erg naar je familie toetrekt. Het toevoegen van nieuwe mensen aan je inner circle is niet iets waar je van moet afschrikken. Soms zorgt zo’n uitbreiding namelijk alleen maar voor meer liefde.

Er ligt ook een grote verandering op de loer, Leeuw! Al zul je hier langzamerhand meer duidelijkheid over krijgen, is het belangrijkste op het moment, dat je jezelf omarmt. Het is de perfecte tijd om jezelf onder te dompelen in zelfliefde. Self love is the best love, toch?

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagd, tijd om te focussen op je carrière! Je zult deze week namelijk een aantal gunstige gesprekken voeren die je reputatie een échte boost kunnen geven. Schep hier niet over op – door in stilte aan je succes te werken, zul je hier sneller de vruchten van zien.

In jouw communicatie naar anderen toe ben je deze week scherp en intelligent. Reik daarom uit naar anderen, het zal de perfecte week zijn om met mensen in contact te komen. Jouw woorden kunnen namelijk veel in beweging brengen, kies ze dan ook goed uit. Laat die verlegenheid achter in de vorige week, en durf uit je comfortzone te stappen. You go, Maagd!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Tijd om met je hoofd uit de wolken te komen, Weegschaal. Soms is een praktischer perspectief op een situatie alles wat je nodig hebt om een duidelijke oplossing te vinden. Kijk goed naar je longterm plans, zo zul je uiteindelijk het meeste succes vinden.

Op sociaal vlak zul je deze week veel vooruitkomen. Het lijkt alsof het zonnetje meer vrienden met zich meeneemt! Omring je dan ook met de mensen die je dierbaar zijn en ontmoet nieuwe mensen. Let wel op onverwachte drama’s binnen je vriendengroep – de hitte kan namelijk ook wat roet in het eten gooien.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioen, tijd voor die frisse start! Creëer van je identiteit en je normen en waarden een duidelijk beeld – zo zul je je passies verder kunnen ontwikkelen en een duidelijker einddoel in gedachten hebben.

Connecties maken met anderen is belangrijk, vooral op professioneel vlak. Wees niet bang om die carrière kansen te pakken, Schorpioen. Je zult deze week wel wat moeite ervaren met het in balans houden van jouw persoonlijke en professionele leven. Hierdoor durf je niet écht die risico’s te nemen, en kies je vaak toch voor veiligheid. Dit is begrijpelijk – doe wat goed voelt.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter, je kunt conflicten met anderen niet zomaar begraven, je moet deze eerst uitpraten! Gebruik deze week om dit te doen, zo zul je daarna succesvolle samenwerkingen aan kunnen gaan. Deze week zul je namelijk op emotioneel gebied vooruitkomen! Je intuïtie is erg sterk, luister hier goed naar. Zo zul je vinden wat je al die tijd al zocht. De liefde brengt ook wat veranderingen met zich mee – je bent eindelijk klaar om die nodige stappen te nemen om verder te komen in je romantische relaties. Sta open voor de liefde!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Je denkt vaak aan anderen, voordat je aan jezelf denkt, Steenbok. Hierdoor ben je vaak bezig met het proberen te verbeteren van de wereld. Het helpt om gelijkgestemde mensen te vinden en met hen samen te werken. Zo zul je die verandering in beweging kunnen brengen!

Sta deze week open voor diepe gesprekken met mensen waarmee je oude conflicten hebt. Je moet leren om beter te communiceren met anderen, zo zul je zien dat elk conflict een oplossing heeft. Om hulp vragen is ook niet erg, onthoud dit wanneer je zelf niet meer weet hoe je verder moet. Als mensen niet bereid zijn om je steun te bieden, zijn het niet de juiste mensen om om je heen te houden.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Waterman, wees niet bang om jezelf te laten zien! Vooral voor je carrière kan dit heel nuttig zijn. Kom in contact met belangrijke mensen, die zullen je vooruit kunnen helpen. Merk je dat iemand jouw hulp kan gebruiken? Help diegene, zo zul je niet alleen goede karma opbouwen, maar ook een gevoel van voldoening ervaren!

De zomer brengt voor jou intense romantiek met zich mee, Waterman. Of het nu is met je huidige partner, of een nieuwe liefde, je zult ongetwijfeld blijdschap vinden in het samenzijn met that special someone. Je zult wel een lichte hunkering voelen voor onafhankelijkheid – laat dit niet in de weg staan van die bloeiende relaties met anderen.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Je hebt zin om op ontdekkingsreis te gaan, Vissen. Je hebt jezelf de afgelopen periode verscholen in je comfortzone, maar het begint nu tijd te worden om je deuren te openen. Sta open voor persoonlijke groei! Deze week zul je veel mogelijkheden krijgen om te werken aan je gevoel van eigenwaarde. Be confident, Vissen! Zo zul je het meeste bereiken. Je zult het deze week erg makkelijk vinden om in contact te komen met anderen. Laat dit contact alleen niet overslaan tot conflict!