Astrologie

Dit heeft de volle maan van januari 2024 voor jou in petto

volle-maan-januari

Er komt weer bijna een volle maan aan. De volle maan van januari 2024, ook wel de Wolfmaan genoemd, staat in het teken van de Leeuw en wij vertellen wat je er deze keer van kan verwachten.

De volle maan van januari 2024

Het is dus bijna zover: de volle maan van januari 2024. Op 25 januari om stipt 18.54 uur staat de maan het hoogst aan de lucht, en deze maand in het teken van de Leeuw. Deze maan wordt ook wel de Wolfmaan genoemd. Maar wat houdt dit precies in? En wat brengt de volle maan van januari 2024 met zich mee? Dat gaan wij je uitleggen!

De Wolfmaan

Goed, de volle maan van januari 2024 wordt dus ook wel de Wolfmaan genoemd. Maar waar komt deze naam eigenlijk vandaan? Dit heeft dus alles te maken met de wolven. Het schijnt namelijk dat als je in een gebied met veel wolven woont, dat ze dan in januari extra vaak huilen en ze dus beter te horen zijn. Maar vergis je niet! Het klinkt namelijk misschien een beetje zielig om wolven te horen huilen, maar dit is helemaal niks geks. Wolven huilen namelijk om hun territorium te markeren, roedelleden te vinden, hun jacht te coördineren en om sociale banden te versterken. Niks ergs dus!

Wat jij gaat merken van de volle maan van januari 2024

De komende volle maan gaat heel wat teweeg brengen. Dit wordt namelijk een energetisch heel krachtige periode. Dat zal allerlei verschillende vlakken beïnvloeden, maar persoonlijke relaties nog wel het meest. Misschien ontmoet je wel iemand waar je smoorverliefd op wordt, of beëindig je juist een relatie. Verder kan het ook betrekking hebben op familiebanden en vriendschappen. Hoe het zich voor jou ook uit, change is coming.

Dit merken de sterrenbeelden van de volle maan

Op ieder sterrenbeeld heeft de volle maan weer een ander effect. Zo zullen de vuurtekens (Ram, Leeuw en Boogschutter) merken dat er heel wat gave uitdagingen op hun pad belandt. Of dit nu op je werk is, op school of in je persoonlijke leven; er zullen zich heel wat gave kansen voordoen. Twijfel niet over je keuze, want je kan het niet fout doen. It’s time, baby!

De aardetekens (Stier, Maagd en Steenbok) zullen ook hun vruchten plukken van de volle maan. Voor jullie uit zich dit namelijk in een enorme confidence boost! Je besluit dat je geen onzin meer hoeft te pikken en stelt jezelf vanaf nu op de eerste plek. Misschien betekent dit dat je bepaalde relaties of vriendschappen gaat verliezen, maar so be it. Dit is jóúw moment!

De watertekens (Kreeft, Schorpioen en Vissen) zijn over het algemeen al vrij emotionele sterrenbeelden. En dat gaan jullie de komende tijd nog meer merken. In deze periode zijn jullie nog wat kwetsbaarder dan normaal en het kan zijn dat je hiervan schrikt. Misschien bezorgt het je wat anxiety, maar maak je niet te veel zorgen. Dit is namelijk het teken dat je wat meer aandacht aan jezelf mag besteden. Maak van selfcare je prioriteit de komende periode en dan komt het helemaal goed!

Last but not least, de luchttekens (Tweelingen, Weegschaal en Waterman). Ook jullie merken dat je emotioneel gezien misschien niet zo sterk in je schoenen staat als normaal. Je voelt je wat prikkelbaarder en het kan zijn dat er een kleine breakdown aan zit te komen. Gelukkig is het niet alleen slecht; de komende periode zal je namelijk ook een creatieve fase doormaken. Doe hier je voordeel mee en er zullen hele gave dingen uit voortkomen. You’ve got this!