Fashion

Met deze viral sjaal-hack ga jij trendy de winter door

viral-sjaal-hack-winter

Laat de winter maar komen, want wij zijn er helemaal klaar voor! Én jij straks ook ;-) Er gaat momenteel een tutorial rond om je sjaal op de allerleukste manier te knopen. Wij leggen je uit hoe jij er deze winter ook als een fashion icoon bij kan lopen. Pak je mooiste sjaalen maar uit de kast, dan kunnen we beginnen!

Viral sjaal-hack

De kou neemt langzamerhand ons leven beetje bij beetje over. Hoewel in het Nederland vaak even duurt voordat de herfst écht voorbij is, kunnen we ons maar beter vroeg voorbereiden. Het seizoen van knisperende haardvuren en warme chocolademelk staat op de stoep. Winter is coming! Dit betekent maar één ding; dikke truien, mutsen, sjaals, laagjes en nog eens laagjes. We willen er comfortabel en warm bijlopen, maar misschien nog wel belangrijker, het moet er ook leuk uit zien!

Deze viral sjaal-hack is een game changer op het gebied van winter fashion en de meest trendy looks. Het tilt je outfit naar een next level. We doen niet meer aan saaie knopen en sjaals die van je schouder af vallen door de wind. Pak je favoriete sjaal en doe deze achterstevoren om.

Haal de uiteindes naar voren en steek deze door de loep heen. Trek vervolgens je sjaal van achter je hoofd een beetje los en doe deze als ‘capuchon’ over je hoofd heen. Zo blijven je mooie lokken ook nog eens droog als je door de regen loopt. Je kunt het met elke maat, soort en kleur proberen. Maak je look chique door er een manteljas bij te dragen, of ga voor een stoere lerenpuffer. Wat past er het beste bij jouw stijl?

View post on TikTok

Andere trendy manieren om je sjaal te dragen

Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om je sjaal stijlvol te dragen dit najaar. Neem een voorbeeld aan TikTokker Bo Brown. Zij plaatst de meest handige tips en tricks op het gebied van mode. Waaronder dus wel tientallen tutorials om je sjaal op de leukste manieren te knopen. Van simpel tot aan ingewikkeld, dankzij haar video’s wordt iedereen deze winter een expert. Neem dus vooral even een kijkje!

View post on TikTok

View post on TikTok

Bron: tiktok @lianajadee Beeld: instagram @mariajernov