Films & Series

Zien! Videoland deelt eerste beelden van De Bachelorette

videoland-eerste-beelden-bachelorette

Het is het nog héél even wachten, maar over een maandje is het dan écht zo ver. Het nieuwe seizoen van De Bachelorette komt eraan en Videoland deelt alvast de eerste beelden!

De Bachelorette

Veel fans kijken er al heel lang naar uit om Sylvia Geersen te zien schitteren in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Het topmodel gaat in Zuid-Afrika een liefdesavontuur aan om dé ware liefde te vinden. De opnames zijn al een tijdje afgerond en nu wordt het dan ook tijd dat de kijkers er van mogen genieten. In minder dan een maand komen er al direct twee afleveringen online.

De streamingdienst heeft inmiddels de releasedatum naar buiten gebracht, namelijk 2 februari 2023. Op deze dag komt er niet één maar zelfs twee afleveringen online! Hoe leuk is dat? Om alvast in de stemming te komen, heeft Videoland de eerste beelden van De Bachelorette gedeeld op Instagram.

Monica Geuze

Ondertussen weten we dat presentatrice Monica Geuze de bachelorette zal ondersteunen dit seizoen. Sylvia en Monica zijn goede vriendinnen geworden tijdens dit avontuur, dus als er geen relatie uitkomt, heeft het topmodel sowieso al iets moois gevonden! Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat er wél iemand op Sylvia’s pad komt.

Ze hoopt haar laatste roos te geven aan iemand die lief, grappig en oprecht is. “Als iemand goed voor mij is, dan krijgt diegene dat terug keer duizend. Oh, en hij moet ook grappig zijn! Mij laten lachen, is de sleutel tot m’n hart”, vertelt de nieuwe Bachelorette. “Of ik ook echt de liefde ga vinden, is natuurlijk de vraag. Maar ik stel mezelf volledig open en dan zie ik wel waar het eindigt.” Van deze reis kunnen we hieronder alvast het een en ander zien!

Lees ook:
Déze influencer werd gevraagd om mee te doen aan de Bachelorette

In het filmpje dat Videoland op Instagram geplaatst heeft, zien we een sneak peek van het nieuwe seizoen. We horen Sylvia lachen en we zien haar in stunning outfits voorbij komen. We krijgen alvast iets mee van wat de dates allemaal in petto hebben en hoe ze de heren verwelkomt in de prachtige droomvilla! Met wie denk jij dat Sylvia naar huis gaat?

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram @sylviageersen