Lifestyle

Aan déze dingen ben je verslaafd volgens je sterrenbeeld

verslaafd-sterrenbeeld

We zijn allemaal wel ergens verslaafd aan. Of het nu sporten of social media is of misschien kan jij wel niet stoppen met chocolade eten, het heeft allemaal met ons sterrenbeeld te maken. 

Hier ben je verslaafd aan volgens je sterrenbeeld

Waar ben jij verslaafd aan op basis van je sterrenbeeld? Check het hier!

Steenbok (22 december – 20 januari)

Steenbokken zijn erg perfectionistisch en daarom zijn ze vaak ook verslaafd aan diëten. Gezonde sapjes en maaltijden, de Steenbok weet er alles van. Maar pas wel op dat je er niet in doorslaat. Een schaaltje chips of een lekker koekje af en toe moet ook kunnen!

Waterman (21 januari – 18 februari)

Watermannen zijn verslaafd aan spelletjes spelen. Zowel online als offline. Hij zit het liefst de hele avond thuis te gamen of met vrienden en familie bordspellen te spelen. Waarom ze hier een verslaving aan hebben? Omdat ze niet tegen hun verlies kunnen. Want als de Waterman speelt, moeten ze uiteraard ook altijd winnen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen houden van gezelligheid en zijn dan ook verslaafd aan wijnen. Tijdens de vrijdagmiddag borrel zijn de Vissen dan ook altijd op hun vrolijkst en gaan ze ook altijd pas als laatste naar huis. Echte feestvarkens, right?

Ram (21 maart – 20 april)

De Ram houdt er niet van om de hele dag op de bank te liggen. Ze zijn het liefst altijd in beweging. Daarom zal het je ook niets verbazen dat de Ram verslaafd is aan sporten. Dat doen ze het liefst de hele dag!

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren zijn gek op lekker eten zo erg dat het een verslaving wordt. Het telefoonnummer van de pizzeria kennen ze dan ook uit hoofd. Maar ook vinden ze het leuk om samen met hun vrienden of familie lekker te gaan uiteten.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Mensen die sterrenbeeld Tweelingen zijn zitten vaak op hun mobiel en zijn dan ook verslaafd aan sociale media. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en liken iedere foto die ze tegen komen. Pas wel op dat je niet te veel op je mobiel zit maar af en toe ook om je heen kijkt ;-).

Kreeft (22 juni – 23 juli)

De Kreeft zit graag op de bank om een filmpje te kijken. Ze hebben alle series op Netflix eigenlijk ook al gekeken. Maar dat is ook niet vreemd als je verslaafd bent aan bingewatchen. Misschien tijd om over te stappen naar een nieuwe streamingsdienst dan?

Lees ook
Déze vier sterrenbeelden houden het meeste van snacken

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Leeuwen houden van mode en zijn dan ook verslaafd aan shoppen. Ze hebben altijd het gevoel dat ze niets hebben om aan te trekken. Al vindt hun portemonnee dat helaas iets minder leuk…

Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagden vinden het moeilijk om spullen weg te doen. En dat uit zich meestal in een stiekeme verzamelverslaving. Af en toe is er daarom ook écht wel een grote schoonmaak nodig, maar gelukkig doen ze dit ook wel regelmatig.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Weegschalen vinden het moeilijk om alleen te zijn. Ze zijn verslaafd aan liefde. Ze houden van relaties en van daten. Het liefste zijn ze de hele dag samen met hun partner. Pas wel op dat je je andere relaties hierdoor niet uit het oog verliest!

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

En Schorpioen kan niet zonder intimiteit. Daarom zijn ze stiekem wel verslaafd aan vrijen. Ze houden ervan om lekker intiem te zijn met hun partners tussen de lakens. Heb je een relatie met een schorpioen? Dan zit je dus zeker goed 😉

Boogschutter (23 november – 22 december)

Boogschutters zijn erg avontuurlijk en zijn verslaafd aan reizen. Zij durven nog niet helemaal te verhuizen naar het buitenland, maar vinden het wel leuk om veel op vakantie te gaan.

Beeld: pinterest