Celebs

WOW! Dit is het vermogen van influencer Monica Geuze

vermogen-monica-geuze

Monica Geuze is een van de bekendste influencers van Nederland en zoals we weten kunnen influencers aardig wat geld verdienen. Maar hoeveel verdient Monica eigenlijk? Wij vertellen je alles over het totale vermogen van Monica Geuze. 

YouTube

De grootste inkomstenbron voor Monica is surprise surprise, YouTube. Via haar YouTube-kanaal krijgt Monica namelijk aardig wat inkomsten via reclames. Naar schatting krijgt ze hier ongeveer €10.000,- per maand voor. Voor reclames geldt: hoe meer kijkers, hoe meer mensen de advertenties zien, hoe meer Monica verdient. Enne, haar video’s worden aardig goed bekeken. Gemiddeld zo’n 400.000 keer! Alleen al met YouTube verdient Monica dus zo’n €120.000,- per jaar.

Sieradenlijn

We hebben natuurlijk geen precieze inzage in de opbrengsten van de sieradenlijn (van Monica en Danique) MEAUX MEAUX, maar een schatting kunnen we zeker doen. Ze verkopen de sieraden namelijk voor prijzen variërend van €9,99 tot €49,45. De kans dat ze wekelijks rond de 35 orders hebben is erg aannemelijk en daar baseren we onze balans dan ook op. Het zou hierdoor zomaar kunnen dat ze tussen de €2000,- en €5000,- per maand verdienen aan MEAUX MEAUX. WOW!

View post on Instagram
 

Samenwerkingen

Onlangs liet Nikkie Plessen weten ongeveer €33.000,- te vragen voor een gesponsorde post. Omdat Monica één van de bekendste Nederlandse influencers is, gokken we dat dit bedrag voor haar niet veel zal afwijken. Het exacte bedrag weten we natuurlijk niet, maar een paar duizend euro zal het wel zijn. Zo heeft Monica onlangs een samenwerking gehad met het populaire drankje Stëlz, met Dior en nog veel meer.

Boeken

Ook heeft Monique inmiddels een aantal boeken uitgebracht. Het eerste boek dat Monica uitbracht is My Way. Hierin vertelt ze over het pad dat ze bewandeld heeft om te komen waar ze nu is met alle pieken en dalen die daarbij komen kijken. Daarnaast vertelt ze meer over haar jeugd, familieleden en vrienden. Het boek kost ongeveer €20,-. Waarschijnlijk heeft ze daar vrij veel exemplaren van verkocht en een leuk zakcentje mee verdient. Het tweede boek heet Unreleased en is te koop voor €24,99. In dit boek deelt Monica foto’s en insights die ze nooit eerder heeft getoond. Als lezer krijg je een geheel nieuwe en exclusieve inkijk in de wereld van één van de bekendste influencers van Nederland.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zoveel verdienen de castleden van The Crown seizoen 5 per aflevering

Totaal vermogen

Het is heel waarschijnlijk dat Monica nog meer inkomstenbronnen heeft en wellicht nog wel wat verdient aan haar podcast met Kaj bijvoorbeeld. Aan de andere kant moet Monica ook een groot bedrag aan de belastingdienst afstaan. Toch komen we als we kijken naar het vermogen van Monica Geuze, met alles bij elkaar, op een bedrag uit van zo’n 2 tot 3 miljoen euro. Dat is niet mis hoor Mo! Doe je goed. 😉

Beeld: Instagram: @monicageuze

Must reads 👀