Films & Series

OMG! Zóveel verdienen de Big Brother deelnemers per dag

Danique
verdienen-big-brother

Als je dacht dat alleen de winnaar er met een grote som geld vandoor gaat met dit programma, dan heb je het goed mis! Alle deelnemers die in de Big Brother villa verblijven, verdienen een bepaald bedrag voor élke dag dat ze in het huis zitten. Wait, what?!

Big Brother

Voor degene die niet helemaal op de hoogte zijn van het programma, eerst even een korte uitleg. In Big Brother wordt er een groep onbekende mensen opgesloten in een villa. Je kent niemand, je wordt volledig afgesloten van de buitenwereld en elke stap die je zet wordt door honderden camera’s gevold. Je denkt nu vast bij jezelf: “Waarom zou je hier aan mee willen doen?” Nou, dat begrijpen wij wel! Aan het einde van het programma kan je naar buiten lopen als winnaar met een enorme geldprijs op zak. En dat is dus schijnbaar niet het enige! Alle Big Brother kandidaten verdienen een bepaald bedrag voor hun deelname én wij weten hoeveel!

Verdiensten per dag

Je leest het goed! Alle deelnemers van Big Brother verdienen dus een redelijk geld bedrag voor elke dag dat ze het volhouden in de villa. Wij begrijpen steeds beter waarom je aan dit programma mee wil doen. Volgens een Belgische site gaat het wel om honderd (!) euro per dag! Dit geld is bedoeld om thuis rekeningen te kunnen betalen. Er zal toch geld verdient moeten worden, als je niet meer kan werken. Dus de kosten voor het huis en het geld om de kinderen te onderhouden, dekt het programma. Heel logisch als je er zo over na denkt, maar sommige kijkers vinden dit bedrag te veel.

Lees ook:
Yes! Je kunt je nog opgeven voor het nieuwe seizoen van Big Brother

‘Veel te veel’

Een groot deel van de kijkers vinden honderd euro per dag, te veel. Dit komt uit op zo’n €3000 per maand, dit bedrag is hoger dan het gemiddelde maandsalaris in Nederland of België. Er wordt geroepen dat €3000 ‘veel te veel’ is ‘om de lopende rekeningen te kunnen betalen’. En dit is niet eens het enige wat ze verdienen tijdens hun deelname aan Big Brother.

De kandidaten maken in de villa ook nog eens kans op extra geld. Bart en Jacqueline verdiende in het vorige seizoen €5000 per persoon en Chayron en Ias hebben inmiddels zelfs al €10.000 op zak! En niet te vergeten de goed gevulde prijzenpot die de winnaar mee krijgt aan het einde van het seizoen. Jill Goede, die momenteel meedoet aan Echte Meisjes in de Jungle heeft deze een keer gewonnen, maar hield niet zo veel centjes over van de winst.

View post on Instagram
 

Beeld: rtl