Celebs

OMG! Vanessa Hudgens keert terug naar High School Musical

High School Musical BTS

Vroeger zongen wij natuurlijk alle liedjes van ‘High School Musical’ mee, het waren onze favoriete films! Zac Efron (aka Troy Bolton) heeft al laten weten dat hij een HSM-reünie wel ziet zitten. En nu is ook Vanessa Hudgens teruggekeerd naar de locatie waar het allemaal is begonnen. Komt er dan toch ein-de-lijk een reünie? Wij hopen van wel!

Vanessa keert terug naar de High School Musical locatie

Stiekem vinden we het nog steeds leuk om de films te kijken. Niet alleen vanwege de geweldig liedjes, maar ook vanwege de knappe acteurs. Zo speelde Zac Efron basketbalspeler Troy Bolten. Vanessa Hudgens was te zien als ‘Gabriella Montez’. En natuurlijk werd Sharpay gespeeld door niemand minder dan Ashley Tisdale. Wij hopen daarom ook nog steeds op een reünie film met de originele cast.

Zac Efron is een tijdje geleden al een keer op de filmlocatie geweest, maar nu was het de beurt aan Vanessa. Ze bracht een bezoekje aan ‘East High’ om daar mooie herinneringen op te halen.

De tekst gaat door onder de post

View post on Instagram
 

Net zoals Vanessa werden ook wij een beetje emotioneel van de video die zij heeft gepost. “Do you remember in kindergarten how you’d meet a kid and know nothing about them, then 10 seconds later you’re playing like you’re best friends because you didn’t have to be anything but yourself?”, deelt Vanessa onder de post.

Lees ook:

Yay! High School Musical komt naar Amsterdam

High School Musical

High School Musical gaat over een groep tieners tijdens hun middelbare school tijd. De eerste film kwam uit in 2006 en het werd wereldwijd een hit! Met de nummers ‘Gotta Go My Own Way’, ‘Breaking Free’ en ‘We’re All In This Together’ werden de films razend populair. Later volgde er ook een tweede deel en het derde deel kwam als laatste uit in 2008.

Bron: BeautifyBeeld: Pinterest