News

Wil je bij zijn: episch liefdesverhaal Twilight nu in Concert

twilight-in-concert

Eerder deze week hoorden wij het mega leuke nieuws dat Twilight-ster Robert Pattinson samen met zangeres Suki Waterhouse in verwachting is van een kindje! Nu hebben we nog meer Twilight gerelateerd nieuws met jullie te delen. Want in 2024 viert dit epische liefdesverhaal van Bella en Edward het 15-jarige jubileum. Enne, er wordt natuurlijk groots uitgepakt. In februari kan jij namelijk genieten van een speciale editie van Twilight in Concert!

Twilight Saga

Stephanie Meyer’s Twilight-boeken hebben een blijvende indruk achtergelaten op de popcultuur wereldwijd. Na de verfilming van de Twilight Saga, waarin het liefdesverhaal tussen de menselijke tiener Bella Swan en de buitengewone vampier Edward Cullen werd belicht, werd dit epische verhaal wereldberoemd. Jaren later raken fans nog steeds niet uitgepraat over de liefdesdriehoek tussen Bella, Jacob en Edward, en scrollen we nog regelmatig langs TikToks waarin scenes van de films worden uitgelicht.

Inmiddels is het alweer vijftien jaar geleden dat de eerste Twilight-film verscheen in de bioscoop en wij op het witte doek konden zien hoe de liefde opbloeide tussen Bella en Edward. Om deze mijlpaal te vieren staat er wel een heel bijzondere Twilight editie op de planning: je kan nu kaartjes halen voor Twilight in Concert!

Jubileum

Vier in februari 2024 het 15-jarig jubileum van dit epische liefdesverhaal met Twilight in Concert. De originele film keert terug op het witte doek, maar deze keer met een bijzondere twist. In de mooiste theaters zal alle muziek volledig live worden uitgevoerd door een live band, omringd door betoverend kaarslicht. Oeh la la! Een avond waar jij natuurlijk bij wil zijn! Op het Instagram-account van Cinema in Concert zagen wij dat de pre-registratie voor Twilight in Concert nu is geopend en loopt tot en met 29 november. Als je zeker wilt zijn van een plekje bij dit evenement, kan je je dus nu nog snel aanmelden. De kaartverkoop begint op donderdag 30 november om 11:00 uur.

View post on Instagram
 

Twilight in Concert

Met wie je ook naar deze betoverende avond gaat, vrienden, familie of jouw lover, deze avond wordt gegarandeerd een succes voor elke Twilight-fan. Laat je meeslepen naar de wereld van Edward en Bella terwijl de schitterende filmmuziek live wordt gespeeld. Het voelt alsof je zelf deel uitmaakt van het verhaal, omringd door de emotionele klanken die de magie van hun liefde vangen. Dus, markeer 19 & 20 februari in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring in Het Concertgebouw van Amsterdam. Twilight in Concert wacht op je, klaar om je hart te veroveren!

Beeld: Twilight