Films & Series

So fetch! De nieuwe Mean Girls-film is nu te zien in de bios

Mean-girls

Yes, het is ein-de-lijk zo ver! De nieuwe Mean Girls-remake is vanaf vandaag te zien in de bioscoop. Trommel je vriendinnen maar op, trek je roze outfit uit de kast, en maak je klaar om opnieuw in de wereld van The Plastics te duiken. So fetch!

Mean Girls 2024

Onze favoriete Mean Girls zijn terug, maar dit keer in een gloednieuwe remake die je nu kunt bekijken in de bioscoop. Hoe fetch is dat?! We hebben deze film zo vaak herbekeken dat we de quotes nog steeds dagelijks afvuren en elke woensdag onze beste roze outfit aantrekken. Nu kunnen we ons helemaal onderdompelen in een verfrissende versie van deze ultieme nostalgische film.

Oké, we moeten toegeven dat we een klein beetje teleurgesteld waren toen we hoorden dat de originele cast niet zou terugkeren. Aan de legendarische chickflick uit 2004 is namelijk bijna niet te toppen. Natuurlijk vragen wij ons dus af hoe de personages zich zouden manifesteren in 2024 met smartphones, influencers, filters en social media. Gelukkig hebben de iconic Lindsay Lohan en Amanda Seyfried hun blessing gegeven aan deze remake, dus dat verzacht de pijn wel een beetje.

Deze nieuwe Mean Girls is geen gewone herhaling van Cady’s leven op de middelbare school. Nee, het is een musicalfilm! Dus verwacht een combinatie van comedy, dans en flitsende muzieknummers. Natuurlijk kunnen we ook niet wachten om opnieuw te genieten van die nostalgische roze outfits, de ultieme fashion goals van de plastics. En laten we vooral de scènes niet vergeten die rechtstreeks uit het origineel komen. Wij zijn er helemaal klaar voor!

Nu in de bioscoop

We hebben nog meer reden om enthousiast te zijn, want een paar bekende gezichten maken hun opwachting in de nieuwe Mean Girls. Je zult Christopher Briney herkennen van The Summer I Turned Pretty – hij speelt de superknappe Connor! – en Ashley Park, bekend van Emily in Paris. Het is dus tijd om je vriendinnen te bellen en jullie leukste roze outfit uit de kast te trekken, want Mean Girls draait nu in de bioscoop! Hieronder hebben we de trailer voor je klaargezet:

Watch on YouTube

Reünie van de original cast

Hoewel de originele cast niet te zien zal zijn in de remake, werden we afgelopen jaar wel getrakteerd op een minireünie. Lindsay Lohan, Amanda Seyfried en Lacey Chabert schitterden in een Black Friday-commercial waarin ze hun personages een update gaven. Lindsay speelde Cady, die inmiddels studieadviseur is geworden van North Shore High School, terwijl Amanda terug is als verslaggeefster – iconic. De bijna twee minuten durende commercial zat vol met knipogen naar de originele film. Maar toch was er iemand die ontbrak bij deze hereniging… Rachel McAdams, ofwel Regina George!

Daar had de knappe actrice een verklaring voor: “Ik denk dat ik niet zo enthousiast was over het doen van een commercial, als ik helemaal eerlijk ben. Een film klonk geweldig, maar ik heb nog nooit commercials gedaan, en het voelde gewoon niet als iets voor mij,” vertelde Rachel aan Variety.

Beeld: Mean Girls