News

Tijl Beckand onthult details over nieuw seizoen De Verraders

tijl-beckand-de-verraders

We zullen nog even geduld moeten hebben, maar in september gaan de opnames voor het nieuwe seizoen van De Verraders van start. Wij kunnen niet meer wachten, maar gelukkig deelt presentator Tijl Beckand alvast een aantal details over dit nieuwe seizoen. Die gaat er namelijk anders uitzien dan we gewend zijn.

Nieuw seizoen De Verraders

Het was al een tijdje bekend dat het nieuwe seizoen van De Verraders anders zal zijn dan de eerdere seizoenen. Het is namelijk een seizoen met minder onbekende Nederlanders. Een tijdje geleden konden ze zich aanmelden voor het programma. In een interview met RTL Boulevard deelt Tijl dat de kandidaten inmiddels bekend zijn en dat de eerste ‘zilvergesprekken’ als zijn gevoerd.

Ik weet wie er mee gaan doen en ik moet zeggen: het is wel een setje bij elkaar!”, vertelt Tijl tegen RTL Boulevard. Ook vindt de presentator het ‘hartstikke cool’ dat het een seizoen is zonder BN’ers. “Niet veel programma’s stappen over van bekende naar minder bekende Nederlanders. Maar wij denken dat De Verraders dat kan hebben”, aldus Tijl.

Een bijzondere kans

En volgens hem zal dat er ook voor zorgen dat het een compleet ander seizoen zal worden. “Normaal vragen we altijd mensen voor het programma en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er dan altijd wel een paar bij zitten die zeggen: ik heb het nog nooit gezien, maar ik ben gevraagd, dus lachen en we zien wel”, laat Tijl weten. “Maar nú gaan we het spel spelen met mensen die het programma al vanaf dag één volgen, fan zijn en het door en door kennen. Dat maakt het bijzonder. Voor deze mensen is het echt een once in a lifetime opportunity.”

Lees ook:
Fans opgelet: De Verraders Australië nu te zien bij Videoland

Nieuwe dimensie

Verder mag de presentator nog niet veel delen over het nieuwe seizoen. “Doordat we zoveel aanmeldingen hadden, meer dan 2000, konden we een mix maken van jong en oud en van mensen met bepaalde specialisaties”, deelt Tijl wel nog. Dus geen zangers, influencers of bekende acteurs. “Bijvoorbeeld mensen die bij de recherche hebben gezeten, undercover zijn geweest of gespecialiseerd zijn in het lezen van kleuren”, legt hij uit. “Er zijn in ieder geval een hoop mensen wier vak het is om anderen te lezen, dat geeft een nieuwe dimensie aan het programma.”

Beeld: de verraders