Celebs

Temptation Island-ster René is binnenkort weer te zien op de buis

temptation-rene

De Temptation Island-sterren weten maar niet van ophouden en blijven actief in de tv-wereld. Zo ook René Spoelstra. René heeft namelijk aangekondigd dat hij binnenkort een comeback zal maken op de Nederlandse tv. In welk programma hij zal verschijnen houdt hij nog even voor zichzelf.

Temptation Island

De mega gespierde René Spoelstra kennen we natuurlijk van zijn deelname aan het programma Temptation Island. In het afgelopen seizoen deed hij mee met zijn vriendin Annebel, omdat ze allebei klaar waren voor de volgende stap in hun relatie. Daarvoor moesten ze eerst zeker weten of hun relatie echt sterk genoeg was. Daarnaast was het stel benieuwd of ze misschien iemand konden vinden die nog beter bij hen past. Iemand die de ander meer kan bieden dan zij elkaar.

View post on Instagram
 

Maar al snel kwam het stel erachter dat ze echt voor elkaar zijn gemaakt en samen verder willen. Tijdens het laatste kampvuur vroeg René zijn vriendin Annebel zelfs ten huwelijk waarop zij antwoordde: “Ja!”

Lees ook:
Donny Roelvink in paniek tijdens Special Forces VIPS: ‘Ik word steeds geconfronteerd’

Comeback

Waar de vriendin van René, Annebel, te zien zal zijn in het programma Echte Meisjes in de Jungle, heeft de spierbundel laten weten dat hij ook een comeback zal maken op de nationale buis. Middels een Instagram Story laat hij weten: “Ik was de afgelopen 2 weken minder actief omtrent mijn coaching en op Instagram omdat ik in 2023 weer op TV kom! Maar in welk programma deze keer?” Dat houdt de spierbundel nog even geheim. Heb jij een vermoeden?

Beeld: Instagram: @rene.spoelstra