Astrologie

Hoe goed passen Lester en Miriam bij elkaar volgens de sterren?

sterrenbeelden-lester-miriam-temptation

We hebben al een paar afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave kunnen zien. Er wordt ondertussen al veel over gesproken, maar het is Miriam die bij veel kijkers opvalt. Passen zij en Lester eigenlijk wel bij elkaar? Dit zeggen de sterren erover!

Temptation Island

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is in volle gang. Ondanks dat er nog weinig is gebeurd, smullen de kijkers al enorm van de stellen en verleiders. Vooral Miriam is een veel besproken deelneemster op social media. Ze kreeg de volle laag toen zij in de vorige aflevering haar entree maakte in de villa. Na de dansdate was zij nog niet klaar met het showen van haar moves en maakte indruk op een heleboel singles. Zelf heeft ze voor haar vriend Lester een hele reeks aan regels opgelegd, maar zelf lijkt ze deze niet heel serieus te nemen. Passen zij dan eindelijk wel bij elkaar? Dit zeggen de sterrenbeelden van Temptation-Miriam en Lester over hun relatie!

View post on Instagram
 

Sterrenbeelden

Beauty Miriam is geboren op 18 mei 2001, dit maakt haar een Stier. Zij is een aardeteken, dit zou betekenen dat zij met beide benen op de grond staat in het leven. Dit geldt overigens niet voor haar lover Lester. Hij is jarig op 17 juli en dat betekent dat hij het waterteken Kreeft is. Kreeften staan er om bekend dat zij goed zijn in het communiceren van hun emoties, maar kan Lester dat ook?

Stier en Kreeft

Een Stier en Kreeft kunnen vaak goed met elkaar opschieten en voelen zich binnen no-time op elkaars gemaakt. Hun persoonlijkheden liggen dichtbij elkaar en hebben dan ook veel gemeen. Kreeft voelt aan dat Stier te vertrouwen is en hier is hun hele relatie samen dan ook opgebouwd. De Kreeft, aka Lester, is in deze relatie het zorgzame en huiselijke type. Miriam de Stier laat zich lekker vertroetelen en zorgt voor de balans in de liefdesrelatie. Ze zijn een steady koppel, waar niemand voor een verrassing komt te staan. Miriam en Lester maken dus kans op een lange, liefdevolle relatie, maar ze moeten er wel zelf voor zorgen dat het niet té saai en onvoorspelbaar wordt. Misschien is Temptation Island daar het perfecte avontuur voor!

Lees ook:
Zien! Eerste kampvuur Temptation Island zorgt voor veel tranen

Perfecte match

Volgens de sterren zijn Kreeft en Stier het allerliefste koppel van de hele dierenriem. Dit moeten wij in de afleveringen nog maar zien! Laten we Miriam en Lester het voordeel van de twijfel geven en ons vooral verdiepen op hun sterrenbeelden samen. Overal waar je kijkt, komt het terug dat dit dé perfecte match is. Stieren houden enorm van aandacht en willen graag non-stop liefde krijgen. Dat hebben we in Temptation Island wel gezien bij Miriam, maar Kreeft Lester vindt het dan ook zeker niet erg om al deze liefde aan haar te geven wanneer ze samen zijn.

Hoe meer Kreeft en Stier zich gaan verdiepen in de relatie, hoe beter ze elkaar gaan begrijpen. Na een aantal goede, diepe gesprekken zal hun band versterker en kunnen zij een lange toekomst samen verwachten. Dus volgens de sterrenbeelden van Temptation-Miriam en Lester, zijn zij een unbreakable liefdeskoppel!

Beeld: videoland