News

Zien: Temptation Island-deelnemer staat op cover van Playboy

temptation-island-playboy

Een oud-deelneemster van Temptation Island: Love or Leave schittert op de cover van de nieuwste Playboy. In het seizoen van 2022 deed ze als single mee aan Temptation Island, maar nu gaat Veerle Vlemmix dus uit de kleren voor het populaire blad.

Temptation Island-deelneemster

In 2022 deed Veerle mee aan Temptation Island: Love or Leave. Ze hoopte daar toen de ware liefde te winnen, maar helaas is dat haar toen niet gelukt. Ze is weer als single naar huis gegaan, maar heeft inmiddels wel veel succes als model. Het was dan ook geen verrassing dat ze op de voorkant van de playboy is verschenen. En die foto’s laten niet veel aan de verbeelding over.

Lees ook:
Oeh la la: deze Ex on the Beach-ster heeft een nieuwe lover

Veerle Vlemmix

Veerle heeft niet lang na hoeven denken toen ze gevraagd werd voor deze shoot. “Playboy staat voor mij voor vrijheid. Het blad bestaat natuurlijk al heel lang en ik ben altijd getriggerd geweest door het verhaal van de bunnies en de erotiek. Het is een hele eer om nu Playmate te zijn”, aldus Veerle.

“Van de cover kregen wij het al direct warm want niemand minder dan Veerle Vlemmix staat erop”, schrijft Playboy op hun Instagram. “En dat betekent heel veel mooie foto’s van deze prachtige krullenbol uit Temptation Island.”

View post on Instagram
 

Beeld: temptation island