Celebs

Wauw! Zangeres Tabitha deelt prachtige foto’s van haar babybump

tabitha-babybump

De succesvolle Tabitha scoort hit na hit, is onlangs moeder geworden van dochtertje Imaya en is nu weer zwanger van haar tweede kindje. Wat een druk leventje! Op Instagram deelt Tabitha nu foto’s van haar babybump. 

Tabitha showt haar babybump op Instagram

“Update: Happy but tired …”, deelt de zangeres bij de foto.

Update: Happy, but tired

Op de foto is Tabitha te zien met een flinke buik. Haar baby groeit als kool, maar dit is voor de zangers wel vermoeiend. Gelukkig zal het niet lang meer duren voordat Tabitha haar kindje kan verwelkomen.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Reacties

Tabitha krijgt veel lieve reacties onder haar foto. “Curaçao heeft kleine miss Vlaar goed gedaan, ze groeit als kool”, reageert een van haar volgers. De welverdiende vakantie van Tabitha zit er inmiddels alweer op. In de tussentijd heeft de zangeres ook nog een nieuw huis gekocht! Wat een powervrouw is het toch ook.

Lees ook
Op deze leeftijd worden vrouwen gemiddeld voor het eerst zwanger

Aankondiging

Een aantal maanden geleden deelde Tabitha op Instagram dat ze opnieuw zwanger is. “We can’t wait to hold you and love you forever. Your sister, daddy and I are patiently waiting, for all of us to be together”, schreef ze toen op Instagram bij de foto’s waar haar babybump toen ook al te zien was.

Tabitha en Mauron werden vorig jaar al trotse ouders van hun dochtertje Imaya. In 2021 ging Mauron ook op één knie en verloofden het stel zich. Wij wensen het gezinnetje veel geluk toe in de toekomst!

Beeld: instagram @tabithamusik