Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden kunnen het beste zoenen

sterrenbeelden-zoenen

Je sterrenbeeld vertelt je heel veel over je persoonlijkheid, over je kwaliteiten en over je talenten. En ook de manier waarop we zoenen heeft alles te maken met de stand van de sterren, want déze drie sterrenbeelden kunnen het beste zoenen. 

Ram (21 maart – 19 april)

De eerste op het lijstje sterrenbeelden dat goed kan tongzoenen is de Ram. Over het algemeen zijn Rammen vaak impulsief en houden ze ook van verrassingen. Daarom zal de Ram je soms ook zomaar verrassen met een plotselinge zoen. En deze onverwachtste acties maken die zoen juist zo leuk. Daarom hoort dit sterrenbeeld ook absoluut thuis in dit rijtje.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Een van de sterrenbeelden die ook heel goed kan zoenen is de Maagd. Een Maagd is introvert, maar wel heel zelfverzekerd. Je zal dus geen geklungel of andere onhandige momenten bij hen treffen als je met een Maagd zoent. Ze weten namelijk precies wat ze doen. Soms zijn Maagden ook een tikkeltje dominant, wat een zoen nog spicyer kan maken. Daarom zou je zeker een keer moeten zoenen met dit sterrenbeeld.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

En als laatste hebben we de Schorpioen. Ook dit sterrenbeeld weet precies wat ie wil tijdens het zoenen. Schorpioenen zijn dan ook vastberaden en gaan er dan ook volledig voor als ze met iemand zoenen. De aandacht van de Schorpioen ligt tijdens het zoenen alleen bij jou. Geen getwijfel of onzekerheid. Dat resulteert in een sexy en passievolle zoen.

Beeld: netflix