Astrologie

Deze drie sterrenbeelden verheugen zich nu al op de feestdagen

sterrenbeelden-feestdagen

Je schoen zetten, de boom versieren en oliebollen met poedersuiker eten. Allemaal hoogtepuntjes tijdens de donkere wintermaanden. We kunnen er niet op wachten, en déze drie sterrenbeelden verheugen zich nu al enorm op de feestdagen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Het favoriete seizoen van dit sterrenbeeld is de winter. Omdat ze Kreeft een echt familiemens is, zijn ze tijdens de feestdagen ook altijd extra gelukkig. Knus en gezellig met z’n allen de koude winterdagen doorbrengen, daar houdt dit sterrenbeeld enorm van! Iedereen komt samen tijdens de feestdagen en dat vindt Kreeft heel belangrijk. Daarom kan de Kreeft ook niet wachten tot de feestdagen weer beginnen en ze hun familie in de armen kunnen slaan.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw is een echte ijdeltuit en is daarom ook altijd bezig met zijn of haar uiterlijk. En tijdens de feestdagen is dat ook niet anders. Sinterklaas, kerstmis en Oud en Nieuw, dit is de uitgelezen kans voor de Leeuw om all-out te gaan! Urenlang optutten en de beste outfits uitkiezen, heer-lijk! De Leeuw begint al vroeg met de voorbereidingen en heeft nu al afspraken gepland voor de kapper, manicure en de schoonheidsspecialiste.

Lees ook:
Slaap lekker! Volgens jouw sterrenbeeld is dit je ideale bedtijd

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De hysterie rondom kerst is waar vele mensen stress van krijgen, maar Weegschaal niet! Dit is precies de reden waarom dit sterrenbeeld júíst zo erg van de feestdagen houdt. Altijd is er wel een huis in de straat die van onder tot boven hélémaal bedekt is met lichtjes, kerstballen en slingers. Het kan niet anders zijn dan dat dit huis van een Weegschaal is! The more, the better! Ze staan nu al te popelen om aan de slag te gaan en weten al precies welke winkels ze gaan leeg plunderen voor de mooiste versieringen.

Beeld: Pinterest