Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden reizen het liefst de wereld rond

sterrenbeelden-reizen

Wanneer jij één van deze drie sterrenbeelden bent, ben jij waarschijnlijk iemand die niet kan wachten om ons kikkerlandje te verlaten en de eerste de beste vlucht te pakken naar een plek ver hiervandaan. Deze 3 sterrenbeelden houden namelijk het meest van reizen!

Maagd | 23 augustus – 22 september

De Maagd heeft tegen jouw verwachting in nog geen reisjes gepland staan. Dit komt doordat dit sterrenbeeld voornamelijk de biezen pakt wanneer ze overprikkeld zijn. Veel ongeplande spontane tripjes dus voor dit sterrenbeeld! Jij als Maagd wil op vakantie om tot rust te komen. Daarom kom jij alleen je zwembadbedje af wanneer je moet plassen, een duik wil maken, moet eten of een nieuwe cocktail wil halen. Gelukkiger kan je jou niet maken! Eigenlijk ben je helemaal niet zo moeilijk, het enige wat je wil is een luxe all-inclusive vakantie. 😉

Boogschutter | 22 november – 21 december

In tegenstelling tot de Maagd is dit sterrenbeeld altijd in voor avontuur. De Boogschutter is namelijk een avontuurlijk sterrenbeeld die graag alleen reist, zodat ze met niemand rekening hoeven te houden. Het liefst blijf je niet langer dan twee nachten op een plek en reis je continu door. Backpacken klinkt daarom als de perfecte vakantie voor jou. Jij houdt ook niet van plannen en laat je verrassen door de omgeving en de locals. Zo ontdek je de mooiste plekjes op aarde op een budgetproof manier.

Steenbok | 22 december – 19 januari

De reden dat Steenbokken houden van reizen is, omdat ze absoluut niet stil kunnen zitten en heel snel verveeld raken. Geen verrassing dat dit sterrenbeeld verslaafd is aan het zoeken en ontdekken van nieuwe plekken. Twee keer naar dezelfde locatie klinkt voor de Steenbok als de hel op aarde. Zelfs tijdens hun vakantie zijn ze al bezig met de volgende bestemming. Maar ze gaan nooit alleen! Als je op vakantie gaat met een Steenbok mag je in je handjes knijpen, lekker achterover leunen en je over geven aan het programma dat zij voor jou in elkaar hebben gezet. De Steenbok gaat tot op de puntjes voorbereid op vakantie.

Beeld: instagram @josefinlavold