Astrologie

Déze drie sterrenbeelden gaan het jaar op een bijzondere manier afsluiten

Nicoline
sterrenbeelden-jaar-afsluiten

Nu het vandaag alweer 1 december is, lijkt oudejaarsavond wel heel dichtbij te komen. Het aftellen naar het nieuwe jaar is vanaf vandaag dan ook zeker begonnen. En dan kan zomaar nog wel eens een hele bijzondere wending krijgen. Déze drie sterrenbeelden gaan het jaar namelijk op een bijzondere manier afsluiten.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Voor de meeste mensen staat de maand december gelijk aan de laatste loodjes. Ze zijn qua energie helemaal leeggelopen, maar gelukkig is dat voor de Kreeft anders. Jij voelt je deze maand energieker dan ooit. Sta deze maand open voor veranderingen, want deze zullen op jouw pad verschijnen. Er komen een paar kansen die je carrière aanzienlijk vooruit gaan helpen en het beste van alles: je hoeft hier niet veel moeite voor te doen! Aan het einde van dit jaar ga je gegarandeerd succes boeken.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal heeft net als de Kreeft een bijzonder productieve maand achter de rug. Niet gek, want als de Weegschaal iets wil, gaat die er ook voor de volle 100 procent voor. Opgeven? Dat staat niet in hun woordenboek. Ze gaan door tot ze hun doelen bereikt hebben. Komende maand zal je er nog even flink gas op moeten zetten, maar dat wordt zeker beloond. Jij kan je taken en projecten eindelijk met succes afronden en zal tegelijkertijd inspiratie op kunnen doen voor nieuwe ideeën. De kans is groot dat je aan het einde van dit jaar een promotie of een loonsverhoging kan verwachten. Cashen!

Lees ook:
Dit is de beste haarkleur voor jou volgens je sterrenbeeld

Boogschutter (22 november – 21 december)

Ook de Boogschutter zal aan het einde van dit jaar nog even een eindsprint maken. In plaats van je verantwoordelijkheden uit handen geven, ga jij juist de uitdaging aan en behaal je deze zonder enige moeite. Hierdoor mag je rekenen op de nodige lof van collega’s en je baas, wat altijd mooi meegenomen is toch? Zeker als je ook nog eens het nieuws krijgt dat er iets moois op je staat te wachten in het nieuwe jaar!

Beeld: pinterest