Astrologie

Deze vier sterrenbeelden vinden uiterlijk belangrijker dan innerlijk

sterrenbeelden-innerlijk-uiterlijk

Bij een eerste ontmoeting is het eerste wat we zien iemands uiterlijk, dat is logisch. Maar waar let jij op wanneer je iemand leert kennen? Op de buitenkant of de binnenkant? De astrologie verklapt waar jij meer om geeft in de liefde. Deze sterrenbeelden letten namelijk meer op het uiterlijk dan het innerlijk in de liefde.

Ram – (21 maart – 19 april)

Een Ram houdt van mooie dingen. Dit kan gaan van materialisme tot mooie ervaringen. Een Ram zoekt naar mooie dingen op elk gebied. En ja, ook in de liefde dus. Ze voelen passie en seksuele aantrekkingskracht als ze het uiterlijk van iemand mooi vinden. Ze voelen aantrekkingskracht tot diegene en zijn daarna klaar voor een eventuele stap tot een serieuze relatie. Wanneer het fysieke plaatje voor de Ram niet klopt zal de relatie lastig werken.

Weegschaal – (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal maakt letterlijk de afweging tussen het innerlijk en het uiterlijk, waarbij het uiterlijk zwaarder weegt. In het leven hechten Weegschalen erg veel waarde en esthetiek. Idealiter vinden ze een partner die er verzorgd uitziet. Wanneer je gaat daten met een Weegschaal zal dit het eerste zijn waar ze op letten. De Weegschaal geeft het liefst zo min mogelijk over zichzelf prijs. Pas na een langere periode kan je de Weegschaal beter leren kennen. Omdat ze zelf weinig blootgeven, vinden ze het belangrijk dat de partner ook niet te veel van hun innerlijk prijsgeeft. Dat komt later wel.

Schorpioen – (23 oktober – 21 november)

Het vinden van een partner die aan alle eisen voldoet, is iets wat Schorpioenen maar een lastige opgave vinden. Ze zijn zeer kieskeurig als het gaat om de liefde. Als er dan toch een keuze moet worden gemaakt wordt er met name gelet op het uiterlijk. De fysieke behoeften staan op de eerste plek, de emotionele band op de tweede plek. Een fysieke band moet er dus vrijwel meteen zijn voor de Schorpioen, een emotionele band is echt geen must.

Lees ook:
Deze vijf sterrenbeelden zijn de grootste slaapkoppen

Boogschutter – (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn sociaal en praten graag met anderen, maar vinden het lastig om hun hart te openen. Ze komen heel open en spraakzaam over, maar praten niet snel over hun eigen diepere gevoelens. Dit zoeken ze ook niet in de liefde. Ze hechten veel waarde aan sensualiteit en vinden het belangrijk dat ze hun partner fysiek aantrekkelijk vinden. Omdat een Boogschutter het lastig vindt om hun eigen innerlijk bloot te leggen, focussen ze het liefst op het uiterlijk van anderen. Als een Boogschutter je eenmaal vertrouwt, kan er wel een emotionele connectie ontstaan.

Beeld: pinterest