Astrologie

Hilarisch: deze 3 sterrenbeelden hebben de beste humor

sterrenbeelden-humor

Wist je dat je sterrenbeeld heel veel over je zegt? Je sterrenbeeld zegt veel over je gedragingen, over je karakter en over de manier waarop je in het leven staat. Als je je horoscoop leest, heb je bovendien altijd dingen waarbij je denkt ‘Hé, dat klopt’.

Het leuke hierbij is dat elk sterrenbeeld zo zijn eigen kenmerken heeft. Hierdoor is het mogelijk om te kijken naar het sterrenbeeld met de meeste humor. Gaat het hierbij om slechts één sterrenbeeld? Of zijn er meerdere sterrenbeelden die over humor beschikken?

Ja, dat laatste is het geval. Er zijn meerdere sterrenbeelden die bekend staan om hun humor en om hun gevoel voor grapjes en grolletjes.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Eén van de sterrenbeelden die onwijs veel humor heeft, is de Weegschaal. De mensen die een weegschaal zijn, zijn vooral op het gebied van sarcasme heel goed. Zij kunnen bovendien andere mensen goed entertainen en verwerken graag humor in het vertellen van een verhaal. Als je naar het verhaal van een Weegschaal luistert, hoor je al snel een humoristische toon in dit verhaal. Wel is het zo dat niet elke Weegschaal weet wanneer te stoppen. Sommige Weegschalen gaan hierdoor iets te lang door met het maken van grappen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Ook Schorpioenen zijn in veel gevallen onwijs grappig. Wel is het zo dat de Schorpioenen vaak een ietwat donker randje hebben. De mensen die een Schorpioen zijn, durven alles te zeggen, maar gaan hierbij soms wel over het randje. Veel Schorpioenen zijn qua uitdrukkingen behoorlijk grof. Niet iedereen kan hier even goed tegen, dus dat is als Schorpioen iets om goed rekening mee te houden. Als je juist wel fan van grove humor bent, zit je met een Schorpioen-vriend(in) goed.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Wist je dat een Boogschutter bekend staat om de eindeloze positiviteit? Deze positiviteit wordt door een Boogschutter ook gebruikt om grappen te maken. De  grappen d die door een Boogschutter gemaakt worden, zijn erg positief en hebben nooit een donker randje. Je kunt dus eigenlijk een Boogschutter zien als het compleet tegenovergestelde van een Schorpioen.

Lees ook
Dit zijn de drie meest trouwe en betrouwbare sterrenbeelden

Niet alleen je sterrenbeeld is van belang

De mate waarop je humor hebt, is niet alleen van je sterrenbeeld afhankelijk. Nee, veel mensen zijn van mening dat ook de numerologie een belangrijke rol speelt. De numerologie is een vorm van waarzeggerij waarbij de focus op getallen ligt. Zo is je geboortegetal een onderdeel van de numerologie. Tel de cijfers van je geboortedatum bij elkaar op en tel de twee overgebleven cijfers vervolgens bij elkaar op. Het getal dat nu tevoorschijn komt, is jóuw geboortegetal.

Beeld: pinterest